• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Flafy_

Hladový Builder
Mohl bych sem psát jak tě mám rád, proč odcházíš a různé slohovky..

A jediné co ti napíšu je, že jsem rád že si konečně vypadl z AT.. Smrděl si tu dva roky zmetku! :D Stará televize by měla být dávno na skládce :p

Ale né..
Chtěl bych ti poděkovat za to co jsem si s tebou molh prožít. Za tu "srandu" co jsem s tebou zažil na CM..
Je škoda, že dovolím si říct jedna z legend CM co ji hodně změnila odešla.. Ale có je to tvoje rozhodnutí a doufám že se ještě někdy potkáme..

Jako vždy hodně štěstí do života. A takhle slohovka se ti povedla :p

Pro tebe budu furt tvůj flaf. čípinko moje <3

Pa a někdy napiš :*

Flafy.

P

PVNST

Návštěvník
Je to velká škoda, bohužel život jde dál a ne všechno musí navždy bavit :/ ... Snad mě to také nepřejde, abych mohl být se zdejšími lidmi, kterých jsem potkal snad tisíce taky ;)

Hodně štěstí v životě a užívej rozumně ;) Jsi fajn týpek, ať se ti daří.

Mně osobně chybět budeš, ačkoliv jsme si poslední dobou moc nepsali apod ... protože já neměl čas atd.. a ty asi taky ne :D

Jo jen jednu věc čípe :D To video jak jsi tehdy psal ,,pff to uvidí jen 2000 lidí,, ohledně Creative kravinek má už skoro 12 000 a stále stoupá ;) :D

Takový rejp na konec (nemyslím Rape jako znásilnění :D) ale jako takové to šťouchnutí :D :D

(bored)(lol):3:p;)(cool)(cry)(cry)(devil)(kiss)(rofl)(bored)(zub)(inlove)

,PVNSTík :c

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Ach čípe.. :D už sme sa rozlúčili.. na prisone.. len že ti chcem povedať, že navždy budeš ten číp, čo ma volal: "ty ses vul" :D
Aj keď budeš zdobiť chat svojimi vtipmi bez Admin stále budeš ten číp, ktorého mám rád.. 2 roky si tu... to je dlhá doba.. no všetko dobré, sa raz skončí. Pamätám si na toho čípa, ktorý mi pomohol do p5 a tam.. tam som potom bol tým kým som.

Keby nebolo jeho.. možno by som ešte niekde drel na p5, možno by som to vzdal a končil by som na Cm,

Proste, bez neho by to nebolo ono.

Chcem ti popriať aby sa ti všetko splnilo, a buď sám sebou, si môj najobľúbenejší admin.. (teda Bol si :( )

No nič, už tu píšem dlho..

Maj sa.., dúfam že budeš stále hrať prison.. :)

Ahoj

kapr20

rybiška
No ty stará televize s elektronkou...přejí ti hodně úspěchu v realným svět ;) už je to nějaký měsíc co jsem přišel na CM a moc dobře si pamatují jak jsem s tebou a xerem hraval vanillu...no já to spíše jsem dělal epické faily :D ale taky jsem se od tebe účil a dost si mi poradil a za to díky ;) budeš tu chybět :/

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Byl jsi výjimečný člen AT.. 2 roky jsou dlouhá doba a ty jsi pro server udělal fakt hodně. :) Po prvé jsme si moc nesedli, protože jsme se každej chovali jinak, ale časem jsem pochopil, že jsi fajn člověk. ;) Děkujeme za práci, kterou jsi pro server udělal. Užívej reálného života a snad se někdy přijdeš podívat. :)

DrozdLP

#4ever
Cheape chlape chápu tě 2 roky je dlouhá doba, pro server si byl velkým přínosem dobrým kamarádem snad se ti bude dařit ale je mi líto ýe odcházíš . Užívej realného života.

MARIMR008

ExAdmin
Nééé :c škoda že ideš preč.Na CM si urobil toho veľa a každý z nás si toho váži a budeme to ršpektovať :) Dúfam že sa ti bude dariť in real life :) maj sa :c

Ach.. Čípe, znám tě už přes rok, a nikdy jsme si spolu moc nepokecali.. (Vím, semnou se ani moc kecat nedá :D)
Ale vím, že jsi byl jeden z těch nejlepších adminů co na Kraftmánii bylo..
Byl jsem rád, že jsi se i tehdy, taky vrátil. Tak snad se vrátíš i teď, ale vím, někdy to už prostě nejde :/
Omlouvám se ti za ten spory na skypu, asi jsem si to nějak neuvědomil.. :/
No, tak už jen hodně štěstí v real life ;)

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Občas jsme se nepohodli, ale pořád doufám, že se ještě na uvidíme.
Přeju ti hodně štěstí v životě a kdo ví, třeba se k nám ještě vrátíš.
Pro mne jsi jednu dobu byl i vzorem (chtěl jsem být na Creativu stejně oblíbený jako ty) a jsem rád, že jsem mohl být s tebou ve stejném týmu.

A do dnešního dne jsem ti nesmírně vděčný za ten banner do podpisu. (Byť ho teď nepoužívám)

Radiko

ExHelperis
Čípe, raz k tomu dojde že budeš museť ísť, ale je to tvoj živoť né môj ;)
Dlho si ma poznal ako hráča čo hrával skyblock pod nickom Radiko, sem tam som ty pomáhal ale to boli iba maličkosti :D, potom som podal prihlášku a ono to vyšlo :D nikdy sme nemali vztah Best friend ale iba proste Admin - Helper a sme sa len tak trolili :D svojím charakterom si bol oblúbený všade aj ja som ta obdivoval ale nebol si môj hlavný vzdor :D Moc díki za banner je best ;) Máme svoje zážitky ktoré nám nikto nevezme :) Tak hodne odvahy v živote budeš ho potrebovať ;) tu máš nejakú tu pamiatku :D
Cheap.png

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Je škoda že končíš...:(Ale všechno nemůže být stejné..No tak si hlavně užívej a but´ spokojený;)Pro mě budeš pořád ta televize s doživotní zárukou a pořád ten vtipny rozumný číp :p:p

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.