• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Inter

Velmi známý člen
Eh.. Pane Džípe... :c Je to škoda.. Jsem rád že jsem tě poznal. Hodně štěstí. Někdy se zastav, bez telky není život :C

xYuriiChan

Velmi známý člen
:/ Škoda.. Byl jsi ten nejlepší ! :D Znám tě už ten rok, moc jsme se nebavili ale na začátku jsi mi hned padl do oka že jsi fájn týpek a nemýlila jsem se, bez tebe hlavně by CM nebyla tady jak je teď, doufám že občas příjdeš na cm a já tě potkám ! Ach jo, proč ty :c Mě se chce normálně plakat.. já jsem taký uplákanek .______. :D Byl jsi strašně super, jsi strašně super a budeš strašně super!:3 Nikdy na tebe nezapomenu, budeš v mém srdci pořád! Bez tebe by mě ani cm nebavila.. nejvíc jsem se jako první na cm zajímala jenom o tebe :D pak jsem potkávala více AT a tak dále ^^ Doufám že si mě budeš pamatovat pořád jako ''Kůkí'' c: Nejsem moc nadšená z toho že odcházíš ani dopředu jsem to nevěděla, je mi prostě k pláči, ty víš že jsem i minule jak jsi odcházel plakala :cc Budu si přát ať se vrátíš i když se to asik nestane budu věřit dál! Byl jsi prostě úžasný admin prostě top top top top top :3 Všecko jednou skončí, ale zase něco dobrého začíná :)

Tak už jen popřát ať se ti daří a máš se fájn a nestane se ti nic nepříjemného v real :) Hodně štěstí!
Tvoje uplakaná Kůki :c :D

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Čípe ty jsi ten co zůstal a byl povinen,Ty jsi ten na koho bylo spolehnutí,Vždy jsi byl mím zvorem jen,když nepřišel ten onen den....Navždy zůstaneš v našich srdcích pořád a vždy budeme spomínat co číp vykonal :) R.I.P Číp 2016 ( Amatérská básnička :D )

Marki35

Veverčí admin
Televize naše :( Na čo sa teraz mi veverky budeme pozerať ??? :(

Sice sme sa moc nepoznali no ale aj tak sme sa spolu občas stretli.. :D či už na ts alebo niekedy aj v hre :) Si pamätám na ts keď si si dával veverku do skinu (do hlavy Teda televize) :D to bol luxus teda no :D.. Každopádne ti prajem veľa úspechov v realnom živote, a nech sa ti darí.. :) dúfam že sa ešte k nám do AT niekedy vrátiš :) Telko naše ;) Budeš nám chýbať ;)

Pixelpuma_CZE

Princezna
Druhej pokus? Alespoň ten sloh není tak smutnej jako ten první. Nu, nikdo ti v tvém rozhodnutí bránit nemůže i když by chtělo. Hodně štěstí v reálném světě a vztahu. :> Je fajn poznat někoho jako ty, i přes pár nepohod v poslední době tě mám rád. :×

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Čípe, raz k tomu dojde že budeš museť ísť, ale je to tvoj živoť né môj ;)
Dlho si ma poznal ako hráča čo hrával skyblock pod nickom Radiko, sem tam som ty pomáhal ale to boli iba maličkosti :D, potom som podal prihlášku a ono to vyšlo :D nikdy sme nemali vztah Best friend ale iba proste Admin - Helper a sme sa len tak trolili :D svojím charakterom si bol oblúbený všade aj ja som ta obdivoval ale nebol si môj hlavný vzdor :D Moc díki za banner je best ;) Máme svoje zážitky ktoré nám nikto nevezme :) Tak hodne odvahy v živote budeš ho potrebovať ;) tu máš nejakú tu pamiatku :DView attachment 19764
Ve slovenčtině je to dojemný až jsem brečel (cry)(cry)(cry)(cry)(cry)

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
R.I.P Admin Číp 2016 :(
Budeš nám chýbať ako Admin, ale čo už. Život ide dalej a musíme sa s tým zmieriť

DenisJ

My life is cringe
Ten nejlepší admin ze všech nejlepších adminů :'( R.I.P Číp po 2. :( Pamatuji si na ty časy kdy si byl ještě Cheapshot... Při otevření trhů, dále to co si nepamatuju jak se jmenuje, ten super minigolf turnaj ve kterým sem byl 3. :) Ty starý dobrý časy

letomar

❤Hamburgr❤
2sad4me doufám a věřím že se ti bude dařit v RL a někdy se stav na pokec:)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Letomar

Co na to mám napsat.... nejlepší admin historie CM opět odchází. :/

Ať už si o mně myslíš cokoliv, přeji Ti hodně štěstí i bez adminování. Není to věc potřebná k životu (to adminování :D), ale vždy zamrzí, když odejde někdo, s kým jsem na serveru strávil takové množství času. :)

Hnal jsi to hodně dopředu a jsi jeden z těch, kteří CraftManii dostali tam, kde je. Díky za to.

Nebudu tu psát nějakou slohovku, nepřísluší mi to. To, jaký k Tobě mám respekt už jsem ukázal pod příspěvkem u tvého prvního odchodu s názvem "Zazvonil zvonec". (notworthy)

Někdy se na serveru zastav, všichni Tě tam rádi uvidíme! :)

Na konec bych chtěl dodat, že jsem nikdy nebyl proti Tobě... a pokud si to někdo myslí, tak ať se vzpamatuje. Ověřte si to klidně u Wejka, ale nemám s 1. odchodem Cheapa nic společného. Díky za pochopení.

BreT

Aktivní člen
Tak a je to tu. (kafe)

Někteří z vás to věděli, někteří to tušili, někteří si to přáli a někteří o tom vůbec ani netušili a teď mají pusu dokořán. Každopádně, ať už patříte do jakékoliv zmiňované skupiny, tímto oznamuji, že ve své funkci definitivně končím.

Asi si hned budete říkat, co mě k tomu vedlo. Je to prosté.. Víte, 2 roky dělat, dá se říci, to stejné, už člověka prostě přestane bavit a zkrátka už to není taková zábava, jako tomu bylo např. první rok.

Za týden to budou právě ty 2 roky, co jsem se poprvé připojil na server (Tehdy ještě pod warez nickem - Cheapshot). Moje pouť zde začala tak, že jsem už tehdy věděl, jak obejít Czech-Craft hlasování a zkrátka jsem hlasoval jako o život, dokud si toho nevišml tehdejší Majitel (nebojte, byl to Wake). Ten mi tedy narovinu napsal, abych s tím okamžitě přestal, no, já tak neučinil, vysvětlil jsem mu, že takhle se může dostat
jeho server výš v žebříčku a to je tedy příběh "Jak jsem poznal našeho majitele", ne, to není konec.

Za 2 roky mojeho bytí zde se toho stalo strašně, ale strašně moc, už ani nedokážu spočítat, kolik lidí prošlo A-Teamem, natož, abych si pamatoval všechna ta jména. Mezi ty mé patrioty a největší oblíbence (pokud beru v potaz starší partu) patří Xero, Ghe5, Zuzka, sCuess, Menclik, Endi, Criti. I když jsme spolu někdy měli nějaké spory, tak můžu říci, že právě tito lidé patří mezi mých top 7, za které jsem rád, že jsem je poznal a že se mnou trpěli všechny situace, které v AT nastaly.

Server se biblicky rozvinul od doby, co tam bylo 80 slotů, a teď? .. Neskutečné, co se podařilo tak malému serveru, který měl tehdy pouze Survival (když jsem zde začal hrát) a nyní se pohybuje na špičce ledovce na CZ/SK scéně. Už jen to, že zde bylo hrozně moc pokusů, jak server sesadit, ať už o proplazení se do AT z jiných serverů, aby zde tehdejší rádoby "zájemci" mohli adminovat následně pošpiňovali jméno serveru nebo se jednalo o různá shození, která znepříjemňovala hraní na serveru a také potom odcházelo dost hráčů. Jenže to CM nezastavilo, ani nechci vědět, kolik tehdy Wake spal denně hodin (jestli vůbec spal), jen, aby jsme my, hráči, mohli druhý den zapnout MC a bez problému se připojit.

Chtěl bych poděkovat všem, které jsem mohl poznat, ať už jako členy AT, dlouhodobé kamarády nebo hráče, na které jsem řval přes monitor, když mě zabili na BW. Kdybych měl vypisovat všechna jména hráčů, které jsem rád poznal, mohl být tento příspěvěk jen o tom, takže tímto můžu jen shrnutě poděkovat všem, kteří zde hrají a těm, kteří tu byli, když bylo potřeba.

Na závěr bych jen dodal, že mé odstoupení z funkce není závislé na tom, že by to bylo kvůli někomu či něčemu, zkrátka je to mé rozhodnutí a doufám, že jej budete všichni respektovat, každopádně na serveru mě budete občas vídat, toto jediné se nemění.

Díky všem. :)
Ahoj cheap,dufam že sa ti bude dalej dariť v živote a dakujem za tie krásne momenty v minecrafte :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.