• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Je to sice trochu z hecu, ale udělal jsem jednoduchou mapku pro TW.
TW jsem nikdy moc nehrál, tak si rád vyslechnu vaše připomínky

Protože tam jsou místa pro zbytečné natahování hry, omezil jsem prostor barierou

Přílohy

MatikozZ

Velmi známý člen
Není špatná, ale nelíbí se mi ty jednoduché stromy. Pak ty kmeny :c ty se mi tam vůbec nelíbí. Dnes ti pošlu obrázek stromů které by se mi líbily, ale je na tobě, jak se rozhodneš :}

Trewish

Není špatná, ale nelíbí se mi ty jednoduché stromy. Pak ty kmeny :c ty se mi tam vůbec nelíbí. Dnes ti pošlu obrázek stromů které by se mi líbily, ale je na tobě, jak se rozhodneš :}

Mne se právě líbí takováhle jednoduchost. Občas mi některé mapy přijdou přehnaně nadesignované.

Ty kmeny bych dal jenom na trávu. To je vše, mapa je hezká.

Taky jsem nad tím přemýšlel, ale přišlo mi to moc utnuté. Ale v PvP to bude asi překážet

Super, ale nelíbí se mi to dřevo :X

//e: tím dřevem jsem myslel pařezy

To mi došlo. Ty pařezy byl menší experiment, holt mi tam chybí půlbloky s touhle texturou

Trewish

Krásná 8/10
Upřímně se mi vlastně ta mapa ani moc nelíbí. Ale u nějaké mapky jsem se nechal vyhecovat a tímhle si chci podložit svá slova, že i za 2 hodiny člověk dokáže udělat slušnou mapu. A možná kdybych byl člověk, co mapy stavět umí, tak by se mi to povedlo.

MatikozZ

Velmi známý člen
Trewe? Nemohl bych si to téma mapy převzat a udělat jí podle sebe? Možná to dopadne dobře

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.