• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Zdravim,
dnes jsem otevrel muj novy event-CrazyRun (beta) xD
Tak jsem to zkousel a nakonec dal hracum zahrat... Jelikoz je na konci bludiste, tak jsem se pres nej dokopal az k cily abych videl, kdo tam byl prvni.. Ale jak jsem to koapl vsimnul si toho hrac Koddys a prosel tam, dal jsem mu deny za opakovane podvadeni na eventech, pak mi zacal spamovat ze jsem podvodnik atd...
Nakonec jsem mu napsal kide protoze jsem to uz nemohl vydrzet... Proste muse furt spamovat, pak prisli nadavky do rodiny atd
Viz. screen:
http://prnt.sc/aynfto
A hrac sem urcite doda screen jak jsem mu napsa kide..

Take bych chtel upozornit-Z toho duvodu, ze hraci hodne podvadi na mych eventech, jsem se rozhodl kazdy pokus o podvod nebo podvadeni trestat deny.. Ano, muzete si rict ze je to moc kurte, proto podekujte hracum co na eventech podvadi..

Koddys

Aktivní člen
Zdravim,
dnes jsem otevrel muj novy event-CrazyRun (beta) xD
Tak jsem to zkousel a nakonec dal hracum zahrat... Jelikoz je na konci bludiste, tak jsem se prez nej dokopal az k cily abych videl, kdo tam byl prvni.. Ale jak jsem to koapl vsimnul si toho hrac Koddys a prosel tam, dal jsem mu deny za opakovane podvadeni na eventech, pak mi zacal spamovat ze jsem podvodnik atd...
Nakonec jsem mu napsal kide protoze jsem to uz nemohl vydrzet... Proste muse furt spamovat, pak prisli nadavky do rodiny atd
Viz. screen:
http://prnt.sc/aynfto
A hrac sem urcite doda screen jak jsem mu napsa kide..

Take bych chtel upozornit-Z toho duvodu, ze hraci hodne podvadi na mych eventech, jsem se rozhodl kazdy pokus o podvod nebo podvadeni trestat deny.. Ano, muzete si rict ze je to moc kurte, proto podekujte hracum co na eventech podvadi..

Přílohy

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
muzes si davat nesouhlasim jak chces ale z toho se opravdu nevymluvis... Taky jsem se dival do ban-listu na tvuj profil. Tolik banu a mute nema snad nikdo... Jen ty ;)

Marki35

Veverčí admin
Zdravím,
Hráč Koddys má mute ;) Pokiaľ viem slovo "kid/e" neni nadávka..To by sa tym pádom malo brať ako nadávka aj samotne slovenské/české slovíčko dieťa.. ;)
S pozdravom,
Marki

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.