• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kopsik

Velmi známý člen
Čaute borci
otrebujem pomoc s forge na mc 1.9 nezapne sa a napíše mi niečo takéto (viz. príponu)
Najlepšie by bola pomoc od niekoho kto sa do toho vyzná napr Kopiis nepíšte mi sem tý ktory sa do toho nevyznate prosím :D ja som stoho vedla ja jedine čo som pochopil bolo prečitať to ale prd som s toho zistil :D
#NoobCopy

Přílohy

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Caused by: java.lang.VerifyError: Bad type on operand stack
Přeinstaluj MC, Javu, a všechno co se dá a pak to zkus...
Vypadá že ti tam dost věcí chybí :D A to sakra dost :DDD

Kopsik

Velmi známý člen
Nič mi tam nechýba len forge mal v sebe poškodené kódy tak to nešlo trošku som googlil aj ja :) už to fičí až to je v ... (ženský pohl. org. pre ludí s IQ pod 50)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Nič mi tam nechýba len forge mal v sebe poškodené kódy tak to nešlo trošku som googlil aj ja :) už to fičí až to je v ... (ženský pohl. org. pre ludí s IQ pod 50)
To ti tam chyběli ty správne kódy (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(woot)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.