• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Tizios

Asi Helper
TIZIHO STORY
KAPITOLA II. Prostě hacky
Jelikož v tu dobu sem strašně zbožnoval GameTeam tak sem tam začel hrát doslova sem tam miloval BedWarsky hráli jsme tam i s Julii oba dva jsme v pvp nic neuměli a furt jsme chtěli vyhrávat a přitom jsme vždy prohráli. Potom sem ti vzpoměl na hacky takže sem hned další den začel hledat na Youtube hacky hledal sem ,ale hledat hacky na verzi 1.7x neni problém takže sem je našel do 10minut stáhnul sem si je a pak sem šel hledat zase nějakej ten tutorial. Jo takže sem šel hledat kam mám napsat %appdata% to bylo asi nejtežší poté co jsem to našel sem jenom otevřel složku versions a vložil to tam. A už sem to viděl v levém rohu nápis "Huzuni".

Hned sem si zašel na Gt asi hned za dva dny co už mohla Julie na notebook tak sem jí to šel říct ,že mám hacky a když je bude mít taky tak budeme nejsilnější dvojka. Ona řekla ,,OOO omg to chci můžu taky??" hned sem jí to šel ukázat jo jo trvalo to přes hodinu než pochopila o co GO. Takže předběhneme to než sem jí to šel ukázat to bedwars jsme hráli opravdu furt asi po čtyřechh měsících hraní jsem dostal ban a jelikož sem chtěl hrát dál tam sem zašel na craftmanii kde jsem hrál annihilation minimalně 6x za den. Používal sem tam hacky do té doby co se craftmanie dala celá na 1.8 a s anni byla to pro mě hrozná věc hrát bez hacků takže sem šel hledat dál ty hacky sem hledal alspon tři týdny ,ale pak sem potkal jednoho kluka jménem InfinityFox chtěl sem po něm skype a aby mi potom dal hacky. On souhlasil poslal mi je já jsem si je stáhnul a už jsem jel... Pak sem s ním furt mluvil hackovat nás bavilo ,ale pak přišel den kdy mě někdo natočil a poslal na forum nevim jestli ho tu mám zminovat ,ale on určitě ví. Dostal sem ban hned sem šel psát Foxovi jestli neví jak dostanu UB on psal ,že si mám zajít na forum a požádat si o UnBan. No psal sem a unban sem dostal ještě od Boba. A jelikož se mi nechtělo čekat tak sem šel unban obcházet taky jsem dostal ban rovnou ip.

A to byl konec asi po měsíci se něco stalo šlo se mi připojit na craftmanii jásal sem radostí a hacky od sem použival jenom když jsem potřeboval to znamenalo ,že jsem hrál bez hacků ,ale když uý jsem měl třeba malo srdíček tak se třeba tu ka zapnul. Postupem času sem je používal čim dál mín až do té doby co jsem je úplně přestal používat. Do ted jsem je nezapnul ani na GameTeamu.

Děkuji za přečtení jelikož jste chtěli další story tak se jí napsal aaa jenom aby jste věděli kdy budou vycházet story tak vám sem dám nějakej rozvrh!! Každej den jeden díl :D.

Jinak vám děkuji za těch 5lajků u minulého dílu.

V tomto byli tyto osoby:
@_Tizi0sCZE_
@LosJulios_MC
@InfinityFox
@AshernCZ

Omlouvám se za chybějící čárky ,jelikož nejdřív píšu a pak oprevuju ,ale když něco přepíšu tak se to všechno začne mazat no prostě....

iJuhan

Velmi známý člen
Omlouvám se za chybějící čárky ,jelikož nejdřív píšu a pak oprevuju ,ale když něco přepíšu tak se to všechno začne mazat no prostě....
Spíš mě příjde vtipné, jak to máš prohozené (blablabla ,ale) místo (blblba, ale) :D

VŠUDE :D

EDIT: Tak ty to máš naprosto všude, chtěl bych vidět tvoje slohovky ve škole..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.