• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Zdravím, chtěl bych udělat takovej menší návrh. Lepší by to bylo asi po uplnym restartu serveru, ale hodně dobrej je plugin HeadHunter. Mohlo by to nahradit to maso ze zombie. Pro ty co plugin neznají to je, že z mobů padaj hlavy a ty se daj prodávat za cenu určenou. Dá se také nastavit že po smrti hráče padne hlava na které bude třeba 10% jeho peněz, a ty mu dejme tomu ,, ukradne " ten hráč co prodá jeho hlavu.
Doufám že si to nějaký administrátor přečte a doufám, že to třeba po restartu bude normální věc :)
S pozdravem, Osama

Hexii

Heksy
Zdravím, chtěl bych udělat takovej menší návrh. Lepší by to bylo asi po uplnym restartu serveru, ale hodně dobrej je plugin HeadHunter. Mohlo by to nahradit to maso ze zombie. Pro ty co plugin neznají to je, že z mobů padaj hlavy a ty se daj prodávat za cenu určenou. Dá se také nastavit že po smrti hráče padne hlava na které bude třeba 10% jeho peněz, a ty mu dejme tomu ,, ukradne " ten hráč co prodá jeho hlavu.
Doufám že si to nějaký administrátor přečte a doufám, že to třeba po restartu bude normální věc :)
S pozdravem, Osama
Takže mi chceš říct že když někdo má 10 mega a zabije se tak mu to sobere 1 mega ?? To je docela blbost

koza37

Iluminát
NE. Jen si chceš nahrabat z ostatních, kteří si to poctivě a pracně našetřili! NE. Podle mě naprostá blbost. To už aby byly banky kdy by byly poplatky za vedení účtu, poplatky za čtení tohoto, poplatky za poplatky... NE, NE a NE.

Já skyblock hraji už " celkem " dlouho, mám 2 M a nechci jen tak přijít o 200 K -_-

Misery96

Dark Lord of the Sith
10% je fakt moc..
spíš bych to udělal tak, že bys získal % peněz závislých na jeho kilech v tisícinách - tzn. má 1 895 killů - teď si to vydělíš 1 000 = 1,8%
tudíž kdyby měl 1 000 000 tak bys dostal 18 000..
Sice i tak je to blbinka, ale tohle by už bylo přijatelnější.. Ale zase.. zkus si to naprogramovat :D

Těch 10% jsem dal jako příklad že se tam dá i dát, může být i 0% ale u toho pluginu jde o to, že z mobů padaj hlavy a ty se prodávaj.
A to by bylo podle mě lepší než schnilé masa.

Daniel10KD

Velmi Aktivní Člen
Těch 10% jsem dal jako příklad že se tam dá i dát, může být i 0% ale u toho pluginu jde o to, že z mobů padaj hlavy a ty se prodávaj.
A to by bylo podle mě lepší než schnilé masa.
Tvuj Návrh je Skvělý. Ale já s ním NESOUHLASÍM A výš proč ? Protože toto nakódovat by trvalo alespoň měsíc

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
S pozdravem, Osama
Zlý nápad, keď mám 90,000,000$, tak mi to zoberie 9,000,000$, a keď má niekto 2,500$, tak mu to zoberie len úbohých 250$. To už lepšie by bolo brať napr. 1,000$ všetkým, nie to deliť. Len problém bude, ak by niekto mal 999-0$.Čiže tí, čo hrajú dlhšie doplatia na tento tvoj nápad "na zlepšenie"... :D
Aj tak je to podľa mňa celé zlý nápad, ale uvidíme, čo na to ostatní.
To sa neoplatí ani zarábať, keď pri porte na niekoho, kto chce pomoc, ma zabijú... (facepalm)

Nellísek

Aktivní člen
Zdá se mi to jako špatný nápad.
Jak nahoře říkal BH666 tak jedině určitou částku, ale přeci jenom kdy by to mělo ubrat 1000$ a někdo by měl 5$ tak jde do mínusu :D

Všichni mluvíte jenom o tom PVP a těc hlavách z lidí, ale v tom pluginu je hlavní to že normálně z mobů (zombie, skeleton atd.) padaj hlavy a ty se pak přez command daj prodat. A tento návrh jsem sem dal jenom kvůli těm hlavám z mobů. Ty hlavy z hráčů jsem tam napsal že se dá nastavit.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.