• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

F3ryCZ

Aktivní člen
Ahoj,
mám velké podezření že hráčka kecup009 a tatarka007 byly připojení z jednoho počítače,přikládám screen jak byly připojeni oba na jednou.
PS: není to zbytečné hráčka mi to sama napsala do /msg to sice vyfocené nemám,ale hlavní je jen ten jeden screen
@tatarka007
2016-05-16_21.07.01.png

_Shanny_

ExPeprMintKa
Oba dva hráči mají stejnou Ip Adresu, to mohu potvrdit. Ale když se podíváš na screen, tak tam ve svém msg máš od hráč kecup009 ,,sem jeji bratr c:", což může i nemusí být pravda. Pokud to je její bratr, tak by to oba dva museli nějak dokázat, že to není jedna a ta samá osoba. ;)
Až přijdu ze školy, tak si je prověřím. Jestli to dokážou, že to jsou sourozenci, tak není co řešit, ale jestli ne, tak dostan(ou) Ip ban.

takze surodenci mozu hrat na rovnakej IP adrese na jednom servery?
Ne, když si budeš chtít zahrát se sestrou, tak ji budeš muset poslat k sousedům na pc ;)
Musíš rozeznat rozdíl mezi IP adresou a počítečem ;) Kdyby mohl být pouze jeden člověk an jedné IP, tak by to nebylo moc dobré ne? :D

Naposledny upraveno:

F3ryCZ

Aktivní člen
Bohůžel log se mi neuložil a vím že to k ničemu nepomůže ale já to vím na 100% že to bylo z jednoho pc :D ,hráčka tvrdila že nechala zapnutej mc a že prý jí to brácha dal na lištu a spustil nový mc s nickem (kecup009-zajímavé a podezřele podobné jméno)+ hráčka mi ve hře napsala, že chce trollit lidi +za tatarka007 si přeposlala 5T na účet kecup009.
Trochu mě štve, že jsem to nevyfotil celé.

Ne, když si budeš chtít zahrát se sestrou, tak ji budeš muset poslat k sousedům na pc ;)
Musíš rozeznat rozdíl mezi IP adresou a počítečem ;) Kdyby mohl být pouze jeden člověk an jedné IP, tak by to nebylo moc dobré ne? :D
Bydlím ve vesnici, která má jen jednoho poskytovatele internetu, takže když budu hrát s kámošem, bojím se, že dostanu IP ban za MultiAcc.. Nebo co když soused / kámoš bude hachovat, obcházet ban.. Pak dostane IP ban on, a bude to i na mě a dokonce i na všechny..

Bydlím ve vesnici, která má jen jednoho poskytovatele internetu, takže když budu hrát s kámošem, bojím se, že dostanu IP ban za MultiAcc.. Nebo co když soused / kámoš bude hachovat, obcházet ban.. Pak dostane IP ban on, a bude to i na mě a dokonce i na všechny..
Jednoduše řečeno, každý tu máme stejnou IP adresu.

To samé, když bude hrát můj bratr, pak ségra a ještě já..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.