• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Zaujalo vás to?

• Total voters
    15
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Radiko

ExHelperis
Green Hood (Zelená kapucňa)

Neznáme miesto kdesi vo svete...
Bola zima, fúkal vietor a ja som trčal niekde čo ani neviem jak sa to volá. Liezol som hore po skale, keď som vyšiel uvidel som uvidel 3 postavy, boli to assasíny. Boli v čiernom obleku nazývaní sága. Okolo toho mocného assasína s pláštom bola zrejme stráž, do tvári som im nevidel ale boli to vysoko postavený muži. Ten v strede sa otočil a kukol som mu do tváre, bol to Ra´s al Gul Misery. Povedal Vitaj priateli, súboj sa môže začať, ako sme sa dohodli víťaz bere všetko, a ja nech súboj začne! Ra´se si sňal bohatý plášt symbol postavenia assasínov. Podišie ku skrinke a vybral meč a ja som si vybral svoj. Postavili sme sa sa oproti sebe a Misery povedal: Nerobíš dobre Ráda, musel som to urobiť. Kukal som sa mu do očí a povedal silným hlasom Minulosti neutečieš. Pozrel sa mi do očí a vytasil meč a vrhol sa na mňa, uhol som sa mu a vytasil som mu do ruky. Odrazil ho a vrazil mi pestou do brucha, spadol som, skočil po mne hrozivo ale uhol som sa mu a kopol do slabín. Začalo výmena úderov mečom a pár vrazení pestou. Vyskočil som mu a rezol som mu do hrude, mal tam škaredý škrabanec už som ho chcel dorazit ked sa prudko stočil krvavo mi zranil ruku kde som držal meč a rukov mi ho zahodil. Povedal: Je mi to lúto, mal som ta rád princi. Vrazil mi ho do hrude, napli sa mi svaly, oči a zrazu ma kopol a zletel som z skaly do húštin hmly... Som mrtvý..

Vystupujú:
@Misery96
(daľšie postavy sa budú pridávať ;))

Tak toto je upútavka :D chcel som aby som zistil či vás to zaujalo a chete vedieť prečo sa to stalo :p

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
zle formulované slová (kukal), vôbec sa do príbehu nehodia, a na čo tak sakra s*rieš assassínov? oni v žiadnych ságach nechodia...

kappala kappička kappala...

drkousek

Velmi známý člen
nádherné, ale jestli mohu potom poprosit i o překlad do CZ, sice rozumím, ale nemám z toho takový požitek když to musím překládat

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
Mám vlastnú fantáziu ;) nemusím písat fakty :D
aj tá gramatika.... "assassíny"(plurál = assassíni) "nazývaní" (ak to je aj gramaticky správne, malo tam byť "nazývanom") "postavený" (zase ten plurál...) "bohatý plást" (mäkčeň si kde nechal? a bohatý? absolútne to tam nezapadá, ked už, tak bohato zdobený) "a vytasil som mu to do ruky" (čo to ku...? vrazil nie?) "pestou" (päsťou) "skočil po mne hrozivo" (a to je čo za slovosled? ked už tak "hrozivo po mne skočil") "rukov" (rukou)
...a to som ešte kopu gramatických chýb prehliadla. plz ak chceš písať príbehy nauč sa aspoň slovosled a ked si už slovák tak píš poriadne tak ako sa po slovensky patrí.

Ayweed300x

Nic :(
Matrixi za čo mi dávaš facepalmy? ja len poukazujem na úroveň gramatiky "spisovateľa".
Každý není tak nadaný v gramatice. Co když je Ráďa dyslektik nebo dysgrafik? Pokud se ti jeho příběh nelíbí, a že v něm hledáš dokonce i chyby, tak si to nečti, bylo by to pro tebe lepší. A ten FP sis podle mého názoru zasloužila :).

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Každý není tak nadaný v gramatice. Co když je Ráďa dyslektik nebo dysgrafik? Pokud se ti jeho příběh nelíbí, a že v něm hledáš dokonce i chyby, tak si to nečti, bylo by to pro tebe lepší. A ten FP sis podle mého názoru zasloužila :).
Určitě všechny děcka v MC jsou dyslektici a dysgrafici :D Původně to bylo velmi vzácné ochoření, teď si to jen vymyšlí protože se jim nechce učit nebo psát - třeba můj spolužák který má papír že má tyto choroby a přitom nic nemá :D

Kopsik

Velmi známý člen
krásne ty naše rádio :D pokračuj je to napínave :3 A dúfam že ako si slúbil a tam zapletieš do deja xD

Radiko

ExHelperis
aj tá gramatika.... "assassíny"(plurál = assassíni) "nazývaní" (ak to je aj gramaticky správne, malo tam byť "nazývanom") "postavený" (zase ten plurál...) "bohatý plást" (mäkčeň si kde nechal? a bohatý? absolútne to tam nezapadá, ked už, tak bohato zdobený) "a vytasil som mu to do ruky" (čo to ku...? vrazil nie?) "pestou" (päsťou) "skočil po mne hrozivo" (a to je čo za slovosled? ked už tak "hrozivo po mne skočil") "rukov" (rukou)
...a to som ešte kopu gramatických chýb prehliadla. plz ak chceš písať príbehy nauč sa aspoň slovosled a ked si už slovák tak píš poriadne tak ako sa po slovensky patrí.
Ano tie chyby berem na vedomie sú to hnusné chyby... a inak plz to čo je? (pls) ;) len aby si vedela nemusím všade dať mäkčene a slang není zakázaní v liteatúre ;) A ver mi spisovatelia to tiež napíšu a po nich to kontrolujú odborníci...chcem vidieť ako by si si to s láskou opravovala..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.