• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

budeš hlasovat pro člena a-teamu?

• Total voters
    43
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Kdysi dávno už to tu bylo, hlasování o nejoblíbenějšího člena A-teamu na serveru hrajícím
Každý může hlasovat pro 3 členy (a-team nesmí hlasovat pro sebe :))

vaše hlasy tedy budou vypadat asi takto (příklad) :
1. TrollMenCZ
2. LOLMenCZ
3. WTFMenSK
hlasy dávejte hned pod toto (ano nebude to anketa, vím že jí někteří chtěli už kdysi, ale nebude -.-)
Datum konce hlasování vymyslím až pak, podle toho jak hodně budete hlasovat

Hlasování se smí účastnit každá registrovaná osoba zde na forum

Tedy pro jistotu seznam pro koho hlasovat můžete:
Aziwen, BH666, Brancesko, Ccarmel, CrazyShann_Cz,Delfik, Dykol, fikiplay, Filip6_CZ, Flafy_LP, iTzToky, iTz_Jarko, kapr20, MARIMR008, Marki35, MatikosCZ, Misery96, MrMikeCZE, MrVolvo, MrWakeCZ, Murphyn, Nedzdo, Nurtuka, patule1215, PVNST, Radiko, ShadyCZ, Soony37CZE, SpexikEx, Sprajtiik, stefanbabiak, Trewish, Zillzi, _R3pl1_, _Tizi0sCZE_

od doby starého hlasování se spooooustu změnilo, a hlavně jsou tu jiní členové atd., proto nové hlasování

Pokud budou porušeny některá z pravidel, jsou všechny 3 hlasy neplatné

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím, (to bych nebyl já kdybych to nenapsal :D)
jelikož tato "soutěž" se mi líbila i minulý rok, tak jsem se rozhodl, že se také zapojím.. :D

Také bych chtěl poděkovat ty co mě sem napíší neboli dají pro mě hlas :D Je to těžké rozhodování všechny z AT mám rád (až na nějaké vyjímky) a proto tedy hlasuji pro
  1. Flafy_LP
  2. Flafy_LP
  3. Flafy_LP
Přeji krásný zbytek dne,
Flafy :D

(Teď vážně)

Hlasuji pro
  1. MrWakeCZ (movember)
  2. Trewish :p
  3. Aziwen (Zde jsem se rozhodoval mezi Shadynem a Aziwenem :S Nakonec to vyhrál on) (poop)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.