• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
D

Deleted member 2540

Návštěvník
Ahoj,kámoši,nekámoši.kámošky a nekámošky chci vám říct že dneškem končím na cm jste dobrá komunita a doufám že to tak zůstane :) takže dávám názory na svoje kámoše a pak na AT jestli na někoho zapomenu tak mi napište

Friends <333
@Brancesko- dobrej kámoš vždycky byl a vždycky bude at to dotáhneš ještě výš

@Radiko - sice tě nemám v fr ale když už jsi tam byl tak tu budeš :D jseš fakt dobrej majitel isu máš fajné hlášky je s tebou sranda :)
@Kopíírajt nebo nwm jak se to píše - dobrej kámoš dobře hraješ bw atd... dále nevím co dodat :)
@stefanbabiak- tež dobrej fr , ty to už dotahovat nemusíš ty už ses dostal na samej vrchol
@iTzAsH3RnPwP - nice pvpkár :D je s tebou sranda :)
@iTzP3liikPwP- taky nice nice nice pvpkář přeju ti at se ti to ještě zlepšuje :)
@7vevinka - jůva Vevi :) jsi nice kámoška a tak to i zůstane někdy se můžem potkat na jiných serverech než na cm ale na tebe nikdy nezapomenu :)
@WoMenManner- číčí kočička jedna zlobivá :D dlouho jsem tě neviděl ale vím že jsi fakt super někdy ti pošlu kotátko C:
@_Tizi0sCZE_ - fíha no ze začátku to bylo fakt super ale jak sis mně pak odstranil za to že jsem tě porazil no ,no ještě tu ujde taky na tebe nezapomenu :)
@Mc_Urage tež nice majitel isu dobrej v pvp taky ti přeju at se zlepšuješ ! :)
@Katusska no moc tě neznám ale za to že spolu mluvíme tak 2x do týdne tak vím že jsi super
@iTzL4jfPwP - ty víš co jsme si dohodli :D tak doufám že se ti to podaří !
@Scrubiik tebe taky moc neznám , to víš ale jseš nějakej podezřelej s toho že jsem pryč z isu -.-
@iTz_Jarko dobrej admin dobře hraješ anni a fajně rushuješ :D
vím že friends mám víc ale na cm se nedostanu tak mi pište dolů na koho jsem zapomněl !!!
AT

@Aziwen- moc tě neznám ale vím na 100% že jsi zlá veverka :p
@BH666- to "psycho" je i u tebe v realu co ? to vidím :p
@Brancesko už jsem se vyjádřil
@Ccarmel karamel "moc" tě neznám takže nwm :D
@CrazyShann_Cz zlá paní ježibaba !
@Delfik delfínek :D jen díky tebe mám ted origo ale o tvoji headku jsem přišel upálil jsem ji ! (kappa)
@Dykol další týpek ze začátku jsi mně sral společně s Nurtem ale už to je ok :DD:
@fikiplay 1 týpek v mojem gangu :D nevím co bych ti tu napsal
@Filip6_CZ děkuju no :CC
@Flafy_LP admin (1) co mně požádal o skype :O někdy si můžem zahrát někde jinde
@iTz_Jarko už jsem se vyjádřil
@kapr20 zlá štika které jsem společně s Ubynem dělal šibenici docela jsem si to užil
@Kopiis vymýšlej nové nápady k cm webu zatím to ujde :D
@MARIMR008 myslel jsem si že jsi úplej hajzl ale nejsi , to byla chyba v Pupikovi a Shadym takže sorry
@Marki35 veveruška :D:D neznám tě xd
@MatikosCZ :D sám si mněMur přidal do fr jseš dobrej kámoš a vždy budeš :)
@Misery96 uličník který mně pomlouval -.- nemám co dodat
@MrMikeCZE neznám tě takže to je jedno :D
@Murphyn neznám tě ( tebe vůbec)
@Nedzdo taky tě neznám
@patule1215 dobrej kámoš snad vám ten bw turnaj příště vyjde :)
@PVNST dobrej YTber ale divnej člověk když je za kamerou přeju ti at se zlepšíš nebo to s tebou dobře nedopadne
@Radiko už jsem se vyjádřil
@ShadyCZ naše nigga :D taky dobrej chlap
@Soony37CZE neznám tě sorry
@SpexikEx máš nice mapy kámo :D :D určitě se povýšíš na hl :D
@Sprajtiik zelená ti nesluší takže jsi to posral ale jinak tě neznám :D
@stefanbabiak už jsem se vyjádřil
@Trewish neznám tě :(
@Zillzi neznám tě ale mněl jsi nice mapy
@_R3pl1_ znal jsem tě ale pak zničeho nic bum
@_Tizi0sCZE_ už jsem se vyjádřil

A ted náš šééf @MrWakeCZ máš nice server doufám že to tak i zůstane a ten server bude +- 20 let
díky tebe jsem tu mohl hrát a jsem ti za to vděčný :)

A tímto to pro mně končí hlavně
si to tu užívejte a nemyslete na mně
ve zlém

Váš Lakašík:)

Delfik

Člen
Nekonči :(
Ale pokud ses tak rozhodl.... No, tak ať se daří a ukaž se tu alespoň jednou za čas ! :)

MARIMR008

ExAdmin
Budeš nám chýbať.Vždy keď ide preč nejaký hráč tak mi je to ľuto.Dúfam že sa sem ešte vrátiš a veľa šťastia in real life :)

Nedzdo

Už úplně jarní víla
Tak snad 2x jsme spoli hráli BW tak aspoň že mě neznáš :D...

Doufám že se ti tu hrálo příjmě a někdy si na nás i zavzpomínáš ;).

ThomM_

No lifer (:
Ja
Ahoj,kámoši,nekámoši.kámošky a nekámošky chci vám říct že dneškem končím na cm jste dobrá komunita a doufám že to tak zůstane :) takže dávám názory na svoje kámoše a pak na AT jestli na někoho zapomenu tak mi napište

Friends <333
@Brancesko- dobrej kámoš vždycky byl a vždycky bude at to dotáhneš ještě výš

@Radiko - sice tě nemám v fr ale když už jsi tam byl tak tu budeš :D jseš fakt dobrej majitel isu máš fajné hlášky je s tebou sranda :)
@Kopíírajt nebo nwm jak se to píše - dobrej kámoš dobře hraješ bw atd... dále nevím co dodat :)
@stefanbabiak- tež dobrej fr , ty to už dotahovat nemusíš ty už ses dostal na samej vrchol
@iTzAsH3RnPwP - nice pvpkár :D je s tebou sranda :)
@iTzP3liikPwP- taky nice nice nice pvpkář přeju ti at se ti to ještě zlepšuje :)
@7vevinka - jůva Vevi :) jsi nice kámoška a tak to i zůstane někdy se můžem potkat na jiných serverech než na cm ale na tebe nikdy nezapomenu :)
@WoMenManner- číčí kočička jedna zlobivá :D dlouho jsem tě neviděl ale vím že jsi fakt super někdy ti pošlu kotátko C:
@_Tizi0sCZE_ - fíha no ze začátku to bylo fakt super ale jak sis mně pak odstranil za to že jsem tě porazil no ,no ještě tu ujde taky na tebe nezapomenu :)
@Mc_Urage tež nice majitel isu dobrej v pvp taky ti přeju at se zlepšuješ ! :)
@Katusska no moc tě neznám ale za to že spolu mluvíme tak 2x do týdne tak vím že jsi super
@iTzL4jfPwP - ty víš co jsme si dohodli :D tak doufám že se ti to podaří !
@Scrubiik tebe taky moc neznám , to víš ale jseš nějakej podezřelej s toho že jsem pryč z isu -.-
@iTz_Jarko dobrej admin dobře hraješ anni a fajně rushuješ :D
vím že friends mám víc ale na cm se nedostanu tak mi pište dolů na koho jsem zapomněl !!!
AT

@Aziwen- moc tě neznám ale vím na 100% že jsi zlá veverka :p
@BH666- to "psycho" je i u tebe v realu co ? to vidím :p
@Brancesko už jsem se vyjádřil
@Ccarmel karamel "moc" tě neznám takže nwm :D
@CrazyShann_Cz zlá paní ježibaba !
@Delfik delfínek :D jen díky tebe mám ted origo ale o tvoji headku jsem přišel upálil jsem ji ! (kappa)
@Dykol další týpek ze začátku jsi mně sral společně s Nurtem ale už to je ok :DD:
@fikiplay 1 týpek v mojem gangu :D nevím co bych ti tu napsal
@Filip6_CZ děkuju no :CC
@Flafy_LP admin (1) co mně požádal o skype :O někdy si můžem zahrát někde jinde
@iTz_Jarko už jsem se vyjádřil
@kapr20 zlá štika které jsem společně s Ubynem dělal šibenici docela jsem si to užil
@Kopiis vymýšlej nové nápady k cm webu zatím to ujde :D
@MARIMR008 myslel jsem si že jsi úplej hajzl ale nejsi , to byla chyba v Pupikovi a Shadym takže sorry
@Marki35 veveruška :D:D neznám tě xd
@MatikosCZ :D sám si mněMur přidal do fr jseš dobrej kámoš a vždy budeš :)
@Misery96 uličník který mně pomlouval -.- nemám co dodat
@MrMikeCZE neznám tě takže to je jedno :D
@Murphyn neznám tě ( tebe vůbec)
@Nedzdo taky tě neznám
@patule1215 dobrej kámoš snad vám ten bw turnaj příště vyjde :)
@PVNST dobrej YTber ale divnej člověk když je za kamerou přeju ti at se zlepšíš nebo to s tebou dobře nedopadne
@Radiko už jsem se vyjádřil
@ShadyCZ naše nigga :D taky dobrej chlap
@Soony37CZE neznám tě sorry
@SpexikEx máš nice mapy kámo :D :D určitě se povýšíš na hl :D
@Sprajtiik zelená ti nesluší takže jsi to posral ale jinak tě neznám :D
@stefanbabiak už jsem se vyjádřil
@Trewish neznám tě :(
@Zillzi neznám tě ale mněl jsi nice mapy
@_R3pl1_ znal jsem tě ale pak zničeho nic bum
@_Tizi0sCZE_ už jsem se vyjádřil

A ted náš šééf @MrWakeCZ máš nice server doufám že to tak i zůstane a ten server bude +- 20 let
díky tebe jsem tu mohl hrát a jsem ti za to vděčný :)

A tímto to pro mně končí hlavně
si to tu užívejte a nemyslete na mně
ve zlém

Váš Lakašík:)

Já taky vlastně končím xdddd napíšu to zítra c::

D

Deleted member 2540

Návštěvník
No, škoda že končíš, byl si fajn ._. Hodně štěstí v reálném životě a ať se daří! :p

(btw a co já? ._.)
no jo :O ale už to nejde upravit :OOO :( ale názor je
DarkMatrixCZ- dobrej kámoš dobře hraješ anni rushy taky nice :) někdy si můžem zahrát někde jinde ale na tady

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.