• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Hexii

Heksy
Ahoj mám tu pro vás zas takový event :) pujde o to že : Kdo mi dá nejvíce lajků, souhlasu atd... dostane 50 000 na skyblocku..
Pravidla : Musíte mít účet na webu
Event probíhá od 5.6. do 12.6.
Tedy máte na to celý týden.
Lajky atd.. budu počítat den před vyhlášením a průběžně při eventu !
A teď už můžete jen lajkovat a vzít si zelenou drogu :D :D

Flafy_

Hladový Builder
Tohle je moc.. Ty už nevíš jak jinak si nahrabat souhlasy nebo lajky? -.- Nejradši bych ti to téma smazal..

JacobSK_

Džejkob
Eventer
to nech si radše tie "lajky" zoženie nejakým super nápadom, alebo dobrým statusom..
locknite alebo smažte to niekto .. mne je z toho zle. :/

Inter

Velmi známý člen
Sorry, ale raterdovanější způsob jak si nahrabat green pointy snad ani neexistuje -.- Je mi z toho na blití.... ._.

DenisJ

My life is cringe
(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)(spam)

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
On to určitě myslel vážně, ted se chce jen vymluvit... :p Ale myslím že toto není až ten nejretardovanější spůsob jak si nahrabat lajčíky.

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Věřte mi, že na tomto topicu byla mnohem...MNOHEM ...... MNOHEM horší témata..

Takže například jsem zde dal věc, která neměla hlavu ani patu, ale toho se už naštěstí nedohledám. Každý udělá někdy blbost.. ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.