PrdimHranolky
#VolímMencla
Tak si přečti co si napsal... Pak si to slož v hlavě... A zjistíš ,že si napsal další blbost a chceš si nahrabat AT-Head
Ne nechci ! Kdy už konečně pochopíte že to je vzpomínka.Tak si přečti co si napsal... Pak si to slož v hlavě... A zjistíš ,že si napsal další blbost a chceš si nahrabat AT-Head
Myslím.. že třeba BOB byl dobrýĽudia...
Chcel niečo urobiť pre CM, kto z vás si pamätá tie skutočné legendy ktoré sa postarali aby server bol lepší a vychovali ďalšiu generáciu a-teamu? ...Ale tiež má háčik to že chce tie hedy pre seba a ukazoval svoju pýchu.. Ja si myslím ze chcel len dobrý zámer #vlastnynazortakmanechajte. Ale je to zlej nápad to mať pre seba ale na lobby to by bolo niečo :O S@Brancesko suhlasim aby to bolo na lobby je to gud nápad (like). Brancesko nechcem ty corknut tvoj nápad, takže si ho napis a uvidíme co rekne Wake
Nechám to tu deň a pak to locknu.
Na lobby to bude lepšíTo je nápad, založím muzeum Delfíka.
Ich bolo viacMyslím.. že třeba BOB byl dobrý
Já tím myslel muzeum mě, nikoli ostatníchNa lobby to bude lepší
A poslední vystavený kousek bude "Delfík The Sushi"Já tím myslel muzeum mě, nikoli ostatních
To určitě ne.A poslední vystavený kousek bude "Delfík The Sushi"
Berem si autorské práva ©Ľudia...
Chcel niečo urobiť pre CM, kto z vás si pamätá tie skutočné legendy ktoré sa postarali aby server bol lepší a vychovali ďalšiu generáciu a-teamu? ...Ale tiež má háčik to že chce tie hedy pre seba a ukazoval svoju pýchu.. Ja si myslím ze chcel len dobrý zámer #vlastnynazortakmanechajte. Ale je to zlej nápad to mať pre seba ale na lobby to by bolo niečo :O S@Brancesko suhlasim aby to bolo na lobby je to gud nápad (like). Brancesko nechcem ty corknut tvoj nápad, takže si ho napis a uvidíme co rekne Wake
Ano dobrý záměr to mělo, dokud to pořad někdo nezačal hejtit.... že ty hlavy chcem len pro seba, že to ato.... přitom to bylo myšleno dobřeĽudia...
Definuj mi slovo "normální". Pro každého člověka znamená slovo normální něco jiného, je takřka nemožné se do něčí definice slova "normální" vejít.normální
Běžný je významem slova normální, takže platí to samé, co platí pro normální.Běžný...
pavouku přestaň psát složité věci, které pochopím až po několikanásobném přečtení (zub)Definuj mi slovo "normální". Pro každého člověka znamená slovo normální něco jiného, je takřka nemožné se do něčí definice slova "normální" vejít.