• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Radiko

ExHelperis
Išiel som do bohatej štvrti mesta, kukal som na svet a v myšlienkach ,,Prečo musela máma umrieť? vždy každý ju mal rád...Nenávidím svet!"
Vynorila sa vila, bola luxusná, veľmi moderná s výhľadom na more. Mala spustu miestností, telocvičňu, garáže, bazén, jachtu no všetko, strýko bol teda boháč. Chvíľku som zabudol na mámu ale keď som uvidel noviny ,,Obľúbená právnička, zavraždená!" a videl fotografiu svojej mámy. Prešiel som do obývačky, sedel tam môj bratranec Brances, kukol na mňa a povedal Všetko bude dobré, taky mi umrela máma. Já Vážne kedy? Bude tomu rok a pol.. čas lieči odpovedal. Vtedy prišiel strejda puma do miestnosti a povedal ukážem ti pokoj chceš? Jo, prosím chci byt sám. Išiel som za strejdom po schodoch, a uvidel som pravú ruku strýka Kopirák, usmial sa na. Prešli sme snáď 3 chodby keď som uvidel detskú izbu - bola fakt cool, moderné skrinky, PC, šatník.. proste úžasná! Tak som si ľahol a premýšľal o strýkovi. Puma, jak som už spomínal bol miliardár a stále bohatol, tiež neznal otca, ale bol mi často ako otec. Bol to celkom sexy veselej a zábavnej 33 ročný muž, ale stále miloval svoju manželku ktorá zomrela pri autonehode. Preto nechcel hľadať nejakú sexicu. Kopirák keď som bol na svete bol v Rusku, nikto nevie čo tam robil iba puma ale niektorý hovoria o tom že má niečo spoločné s Ruskou mafiou Bratva , keď prišiel zbohatol, bol veselej vždy a mal som ho rád.
Nanda Parbat - Sídlo ligy assasínov
Misery, stál nad studnou a kukal do nej. Zrazu prišiel assasín, a povedal chcel si ma vidieť? Jo povedal misery vytáhni meč zabojujeme si. Vytasil meč a začali do seba sekať, šermovať a misery don udrel a muž spadol. Nejsi nejak silný kúzelníku Mencliku. Kto povedal že mám vedieť bojovať mečom? a udrel do miseryho bleskom, misery spadol ale chytil meč a hodil ho naň menclik ho spomalil a chytil a už ,už ho chcel hodiť keď po ňom skríkol Ra´sal Ghul nechte toho! Kukli naň, kukol na ne a povedal Už nemám toľko sily čo som mal, fénixov prsteň možná bude váš, tak nepotrebujem aby ste sa tu zabili....

Vystupujú:
@Pixelpuma_CZE
@Misery96
@Menclik12
@Kopiráák
@Brancesko

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.