MrMitchellinCZ
Kubikula je fujki
Za toto se netrestá, já jen říkám že bych za to dával permu.Asi tak.. buď tempban nebo prema..
EDIT: nejsou důkazy
Za toto se netrestá, já jen říkám že bych za to dával permu.Asi tak.. buď tempban nebo prema..
jo no.. aleeeee.. ja myslím že ja.. keby som rozhodoval, dával by som permu alebo tempbany..Za toto se netrestá, já jen říkám že bych za to dával permu.
EDIT: nejsou důkazy
Mineasurus napsal vzorove.Aha, aha @Mikeloff, tady jse někdo chová jako plnoletý a stejně ani nejseš, to, že @JacobSK napsal pravdu, nepochopíš ani tu větu, kterou napsal, všechno byla pravda.
@timmyboy, není žádny *****, ale ty jseš.. Jenom se chováš uboze a chceš být nejlepším prisonňákem, ale to jse ti nepodaří, chlapečku.
Jsou i lepší, třeba MrWakeCZ, Číp, a takovýhle.
Jo a ještě, @Mikeloff, toto je jenom hra, a nejde tady o to, abys byl nejlepší, to tě doma neučí prohrávat? Třeba chodím na sport v Baseballu a pořád prohráváme -.-. Takže pochop to, že lidi jsou lidí, lidí jsou milý, a ty jsi to máš oplatit, co toto jsou za člověkové?
Váš, Mineasaurus.
Děkuji za pochvalu, to jse najde vzácně.Mineasurus napsal vzorove.
Nevim nevim ale timto nadavanim si tu delas jen nehezky obrazek... Tak se muzes tesit na ban na web.Já o to nežebral ty píčo skurvená
Dobře umíš nadávat, ale učit se to neumíš co?... (finger)Já o to nežebral ty píčo skurvená
(finger) nebreč mama koupí slona!Já o to nežebral ty píčo skurvená
prejdeme si to zase..Já o to nežebral ty **** ********
asi tak.. ale trebalo by mu dať varovanie..Já si myslím že by se mohl dát lock ? Myslím že se stejně nevyřeší...
Si myslím že to stejně nepomůže..asi tak.. ale trebalo by mu dať varovanie..
:/Si myslím že to stejně nepomůže..