• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Patrik_ManCZ12

Aktivní člen
Dobrý Den. byl jsem na Medvěda.. eventu a vyhrál jsem. a napsal mi toto:
2016-06-13_15.07.45.png
Vyhrál jsem a vykopl mě za to že nejsem jeho kámoš. prosím o domluvu. @Medvide007_CZ

Myslím že to není proti pravidlum ale není spravedlivé abych nemohl být na eventu.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Zdravím,
zajímavé jak si vymejšlíš. :)
Takže řeknu co se doopravdy stalo.. Na mých eventech si hrál celkem 3x, a podváděl si... První bylo otevření nového eventu, tam jsem tě viděl jak podvádíš, ale řekl jsem si že tě nechám, další hru jsem tě sice podvádět neviděl ale potom mi hráči napsali že jsi podváděl. Samozřejmně, už jsi měl výhru u sebe. A dnes, sice jsem ti napsal "ajéje, já tě nemám rád. Pá." Ale tam jsem tě viděl používat krump a fly. A máš štěstí že jsem hodný a nemáš deny, pouze kick. :) Toto je vše, přeji krásný zbytek dne
-Medvídek
EDIT: Napsal jsem že jsi vyhrál ale pak mi naskočilo že jsi podváděl.

Patrik_ManCZ12

Aktivní člen
Zdravím,
zajímavé jak si vymejšlíš. :)
Takže řeknu co se doopravdy stalo.. Na mých eventech si hrál celkem 3x, a podváděl si... První bylo otevření nového eventu, tam jsem tě viděl jak podvádíš, ale řekl jsem si že tě nechám, další hru jsem tě sice podvádět neviděl ale potom mi hráči napsali že jsi podváděl. Samozřejmně, už jsi měl výhru u sebe. A dnes, sice jsem ti napsal "ajéje, já tě nemám rád. Pá." Ale tam jsem tě viděl používat krump a fly. A máš štěstí že jsem hodný a nemáš deny, pouze kick. :) Toto je vše, přeji krásný zbytek dne
-Medvídek
EDIT: Napsal jsem že jsi vyhrál ale pak mi naskočilo že jsi podváděl.
já nepoužíval fly,ani krumpáč :)

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
já nepoužíval fly,ani krumpáč :)
Takze jsem se asi nevyjadril dost jasne
  1. Podvadel jsi, a i kdyby ne.. Je to muj event a o tom rozhoduji ja
  2. Mel jsi krump a fly, 2x jsem te videl ja a 1x si na tebe stezovali hraci. :)
  3. Nelzi (bobr)
  4. S takovouhle se uz na zadnem mem eventu neukazes (finger)

Flafy_

Hladový Builder
Není to proti pravidlům. :) Když to bude hráč dělat furt tak hráči nepůjdou na jeho eventy protože ví že nic nedostanou jako výhru. ;) A řekni mi kdo v dnešní době dělá něco zadarmo.. :D

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Není to proti pravidlům. :) Když to bude hráč dělat furt tak hráči nepůjdou na jeho eventy protože ví že nic nedostanou jako výhru. ;) A řekni mi kdo v dnešní době dělá něco zadarmo.. :D
Verejno-prospešné práce xDDDDDD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.