• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
MARIMR se pomalu probudil, když otevřel oči všiml že je v CM jailu. U jeho klece seděl Wake, chvilku mlčel a pak řekl: ,,Tvůj nový domov, jak se ti tu líbí?" ,,Táhni!" zařval MARIMR. ,,Tvoji přátelé nebudou žít už nadlouho, lesy a okolí prohledávají vojáci," řekl Wake ,,Jsi zrůda Waku!" zařval MARIMR. ,,Je to jen chyba Kvída!" zařval Wake ,,kdyby to tušil nikdy bych mu server neukradl!"
F3ry, Drozd, CleverFox a Anviliope
,,Mám pocit že za tím keřem něco slyším," řekl F3ry. ,,Půjdem se tam podívat," zvolal Drozd. Ale to dělat neměli protože když se tam objevili zjistili že je to velký tábor Wakova vojska. Než se vzpamatovali už proti nim běželi vojáci. Všichni čtyři se dali na útěk ale vojsko je pomalu dohánělo. Když v tom beželi okolo nějáký skály a otevřela se, v ní byl nějáký tvor a zašeptal: ,,Hej vy! Na co koukáte zalezte sem." Ti čtyři neměli co dělat tak toho tvora poslechli a zalezli tam. Kdyz uz vsichni zalezli do skaly tak se kameny zazracne spojili a skala vypadala jako neporusena... ,,Kdo jsi?" zeptal se F3ry. ,,Ja jsem EliteKits," rekla ta prisera. ,,Takze... EliteKits, co jsi zac?" zeptal se Drozd. ,,Jsem normalni clovek jako vy, ale proklety," rekl EliteKits a zacal vypravet: ,,Kdysi jsem byl uplne normalni clovek jako kazdy jiny, kdyz se toto stalo bylo mi 15... Jednou jsem sel do lesa a z dalky jsem videl neco jako hrad, tak jsem byl zvedavy a sel jsem tam... Ale to jsem delat nemel, byl tam nejaky mag, jmenoval se Trewish myslim. Kdyz jsem tam vstoupil a vsiml si me.. Namiril na me nejakou holi, neco si zamumlal a pak ze me byla tato chlupata nestvura.. Po case jsem zjistil ze i kdyz jsem nestvura byl jsem obdaren nejakymi schopnostmi... Umim hodne ruznych veci, jedna z nich byla ta co jste ted videli.... A kdo jste vy?" ,,My, my jdmeme osvobodit byvaleho majitele serveru, Wake mu pry ukradl server a prejmenoval ho na CraftMania," rekl F3ry. ,,Kvido789?" zeptal se EliteKits. ,,Ano," rekla CleverFox ,,jak to vis?" ,,je to na dlouhe vypraveni," rekl EliteKits... ,,Ale stale nevime jak mame Waka porazit," rekl Drozd... ,,Myslim ze by vam mohl pomoci ten mag," rekl EliteKits.. ,,On?" zeptal se F3ry, ,,vzdyt on te prece promenil v tuto nestvuru." ,,Mame snad jinou moznost?" rekl Drozd... ,,Asi ne," rekl F3ry, ,,no, budeme to muset zkusit..."
Pokud by jsi chtel byt v pribehu napis mi!
V tomto pribehu byly-
@MrWakeCZ
@MARIMR008
@EliteKits
@F3ryCZ
@Cleverfox16
@Anviliope
@DrozdLP
(pisu tam jen ty co v tom dile doopravdy byly, ne ty o kterych se tam jen vypravelo :D )

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
Good.. jestli neco do to muzu rict tak to ze bys mohl dat jak jsou tam kdo tam hral tak ze tam bude napr. MrWakeCZ(a co tam hral)(napr zlej otrok ;)l

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.