• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Meiys

Aktivní člen
Prosím o opravení Bw ... spectatoři se volně pohybují po aréně :D.

Tady jako bonus, pokud by jste mohli potrestat toho nejhoršího.
Portovala se úmyslně na hráče na mostech a shazovala. Dost kazila hru.
nick: Michaela01_CZ.
Děkuji.

Meiys

Aktivní člen
Michaela je spectator (vidíš bílej nick). Ten druhý je hráč.
Je to nějaký bug či co, prostě spectatoři se spawnou na středu, můžou se na tebe portovat, ale pobíhají si vesele po aréně. Žádný itemy brát nemůžou, rukou tě ale hitnou.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Ono je to takto.. Ste spectator a stlačíte ten slimeball a ono vás to neportne na lobby ale dá vám to gm 0 a ste normálny hráč..

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Již by to mělo být opravené asi 1h :D bylo to kvůli tomu, že bylo zaseknutý lobby (BLOBBY), a jelikož server nepočítá s tím, že tě neportne tak tam ten "spectator" zůstal s survivalem, když ho to neportlo.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Dost hráčů to zneužívalo a už je nenajdeme, takže asi tak když jí tak by se museli hledat i další :D

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Nepatří protože rejpe a uráží mě kvůli tomu že jsem její kamarády dal na forum za teamování na BW či nadávky... A ještě zneužívá bugů... No, i tak s ní nic nebude... Pokud mi nelhala říkala že MrWakeCZ by jí nikdy nepotrestal a nedovolil by aby jí někdo potrestal.

Ano ale příjde mi blbý dávat trest jenom jí za všechny hráče co nám tam dneska griefovali mapy -.-
To je jak kdyby ti přišlo blbý dávat trest jednomu cheaterovi, když je tu cheaterů víc. :D

Ale dobře, byla to jedinečná šance si tohle zkusit, asi bych si taky zablbnul... why not. :) Když bych byl jedinej, kdo při tom bude zachycenej, tak to vlastně není asi proti pravidlům.

koza37

Iluminát
Stejně jako u trampobugu, uby nebyl potrestán.. :D napsal "Buďte rádi, že si toho někdo (díky mě) všiml." A? Žádný trest - myslím, že by potrestaná být neměla ._. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.