• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

kiff

Nový člen
Ahoj našel sem podvodníka ktorý si už privirobil na svojích podvodov mám screeny pridejte si ma na skype : deadoska :) dakujem nechcem aby hráč podvádzal nadalej :) a jedná sa o podvod z DVIP jak som hovoril mám screeny :) vysvetlenie : dal do aukce přepsaný papír pod menom Aktivace Diamond-VIP uvidel sem že vela hráču tam dávalo penize a mal tam nečo cez 10k :)
file:///home/lubo/.minecraft/screenshots/2016-06-18_13.04.10.png

Ahoj našel sem podvodníka ktorý si už privirobil na svojích podvodov mám screeny pridejte si ma na skype : deadoska :) dakujem nechcem aby hráč podvádzal nadalej :) a jedná sa o podvod z DVIP jak som hovoril mám screeny :) vysvetlenie : dal do aukce přepsaný papír pod menom Aktivace Diamond-VIP uvidel sem že vela hráču tam dávalo penize a mal tam nečo cez 10k :)
mne nejde screen :/ nevidím to tam :D skus https://ctrlv.cz/ > pretiahni tam screen > počkaj kým sa zgeneruje kód > skopíruj ten kód > daj ho tu ;)

kiff

Nový člen
nejde mi upraviť :/

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.