• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Ahoj,
Chcel by som podať návrh na povýšenie jedného super helpera..
a to @Brancesko
(ak by toto nespadovalo do Off-Topicu, kľudne to presuňte tam kde to patrí)
*Ako všetci viete, Brancesko je helper..
*je tu 5/6 mesiacov helper.. (nie je to veľa ale.. mal by byť povýšený) ale 1.5Roka je hráč.. čiže skúsenosti má..
*Iq má, dúfam :D
*a taktiež aj točí na YT.. veľa z vás to nevie ale točí kvalitné videá a každý subs by mu pomohol.. :)
https://www.youtube.com/channel/UCiUYwXZRhyv-IMIFJ9myhrw
*Aktivita: aktivita nie je až taká dobrá, ale každý má nejaké povinnosti, či už sa učiť al. "upratovať" :D
*Ochota: čiže.. bol som s ním na Skyblocku asi 30 minút a za tých 30 minút zodpovedal asi na všetky otázky.. (samozrejme normálne..)

čiže podľa mňa musí byť Admin.. jeho práca je dobrá a pre Craftmaniu niečo urobil :)
Ale posúdťe sami.. :)
@MrWakeCZ

Pekný zvyšok dňa /ráno /noc /večer /poobedie..

JacobSK_ :)

Brancesko opravdu jeden z nejlepších helperů. Chová se lidsky a nijak povýšeně. :)
Pokud by to rozhodnutí bylo na mně, tak bych rozhodně neváhal Branceska povýšit na post admina. (like)

Snad se to vydaří. :O :D

Radiko

ExHelperis
Jako Branceskov kamarát mu to prajem, ale nemá na CM toľko času no :/ inak podľa mňa je jeden z mála helperov čo si to zaslúžia ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.