Myslím, že se taková nabídka nedá odmítnoutJen jedna technická... Zeptal se někdo Branceska jestli chce být admin?
Dá a velmi jednoduše. Řekneš neMyslím, že se taková nabídka nedá odmítnout
rovnou vsechny ne?Určitě! A ne jen Brancesko, ale i Radiko a iTz_Toky
RektDá a velmi jednoduše. Řekneš ne
POdle mě povíšiť Branceska fajn pomáha až naten čas každý nemá čas furt ale i keď je tu 1hod vie veľmy pomocť a zaslúži si to
Nehovorím že si to Radiko a taký nezaslúžia ale brancesko je jeden zmála
Takže bolo by nejlépe keby sa aj on vijadril či by to chcel atd.. a wake rozhodol
Yay
Takže.. ano, pýtal som sa ho asi 20x.. a 20x mi povedal: dozvieš sa..Jen jedna technická... Zeptal se někdo Branceska jestli chce být admin?
Trewish má pravdu..Co když nechce být ? Přece jenom je to velká starostJen jedna technická... Zeptal se někdo Branceska jestli chce být admin?
moja odpoveď je hore..Trewish má pravdu..Co když nechce být ? Přece jenom je to velká starost
Já vím ale i takmoja odpoveď je hore..
Ach bože.... Tak ať se ho někdo zeptá, jestli chce být povýšen. Je to na něm. BTW zase příspěvek o ničem, kdy říkáš, že někdo má pravdu.Trewish má pravdu..Co když nechce být ? Přece jenom je to velká starost
._.Ach bože.... Tak ať se ho někdo zeptá, jestli chce být povýšen. Je to na něm. BTW zase příspěvek o ničem, kdy říkáš, že někdo má pravdu.
už som sa ho pýtal ._.: odpoveď: UvidíšAch bože.... Tak ať se ho někdo zeptá, jestli chce být povýšen. Je to na něm. BTW zase příspěvek o ničem, kdy říkáš, že někdo má pravdu.