• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Itz_BenyTV

Aktivní člen
Ahoj, dnes jsem našel fake hlavu gejmra v aukci, dal ji tam hráč thot200, když jsem mu napsal ať mi řekne kdo mu to dal tak se začal bránit že to nemám řešit já ale A-T, na to jsem mu odpověděl že jen chci pomoct a-t a v ten moment to z aukce smazal a odpojil se ze serveru, fake hlavy prodává dlouho, měl hlavu i Pedra..

@_JustZaky_

Kubrt

Kubrt Moravan
Ahoj, dnes jsem našel fake hlavu gejmra v aukci, dal ji tam hráč thot200, když jsem mu napsal ať mi řekne kdo mu to dal tak se začal bránit že to nemám řešit já ale A-T, na to jsem mu odpověděl že jen chci pomoct a-t a v ten moment to z aukce smazal a odpojil se ze serveru, fake hlavy prodává dlouho, měl hlavu i Pedra..

@_JustZaky_
Chci říci že to jsi mi neřekl a koupil jsem si ji od nějakého hráče včera prodal mi každou za 20 000 a proč jsem neodpovídal protože jsi mě začal obinovat že mi dáš ban že jesm hacker takže mě laskavě neovńuj a proč jsem odešel spadl mi internet

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Dávat trest za fake hlavy youtuberů? :D To se mi zdá přehnané. :D
To je jak kdyby sis dal skin youtubera a dostal ban, protože mu kopíruješ skin.

Kubrt

Kubrt Moravan

@_JustZaky_
A ještě se navíc kdysi v shopu prodávaly admini potvrdí když skyblock byl na 1.7 ale jen na chvíly tam byly.

Kubrt

Kubrt Moravan
Dávat trest za fake hlavy youtuberů? :D To se mi zdá přehnané. :D
To je jak kdyby sis dal skin youtubera a dostal ban, protože mu kopíruješ skin.
a navíc ty headky byly v shopu kdysi potvrdíš to jestly jsi byl v té době admin

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.