• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Tato hra má jednoduchý název. Jmenuje se Hra (ang. The Game) a má velmi jednoduchá pravidla.
Ale než vám dovolím si přečíst pravidla, tak Vás upozorňuji, že je to hra na celý život. (Nebo dokud anglická královna neprohlásí v novoročním projevu, že prohrála)
Takže se pustíme na pravidla

1. Pokud znáte pravidla, tak hrajete Hru
2. Pokud si vzpomenete, že hrajete Hru, tak jste prohráli. (A máte 30 minut, abyste na to zapomněli)
3. Pokud prohrajete, tak musíte svou prohru oznámit (Prohrál jsem/I lost The Game) spoluhráči.

Nezapomeňte být poctiví, pak je to větší zábava. A kdo ví, třeba tak odhalíte nové spoluhráče. Jednou jsem prohrál v kině a zjistil jsem, že půlka kina hraje Hru.

Zavěrem bych chtěl jen říci "Prohrál jsem"

Ayweed300x

Nic :(
Vyhrál jsem! :D
Šel jsem na záchod s mobilem, že se na něco podívám. Díval jsem se na videa, pak přijdu. Mrknu se do Off-Topicu a pak jsem si vzpomněl, že je tady ta hra :D

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Věděl jsem, že to hraju, ale prohlásil jsem sám sobě, že to nehraju. Takže jsem se rozhodl, že budu předstírat, že hru hraju. Takže jsem prohrál, věděl jsem, že prohraju, ale nevěděl jsem, že dnes

Delfik

Člen
Přišel jsem z venku a uviděl jsem Ejwyho příspěvek a uvědomil jsem si, že právě hraji hru. Prohrál jsem :(

micik10

Kráľovná Narnie :*
Odišla kamarátka, zapla som PC, kukla off-topic a vzpomenula som si, že hrám Hru.
Prehrala som (cry)

Inter

Velmi známý člen
To si tak jdu na tvůj profil Trewe, a jak vidím ten status tak jsem si uvědomil že hraju. ._.
Prohrál jsem (cry):/:((sorry)
A začínám odznova C:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.