• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Ahojte prisonaci a prisonacky! :D:D:D
Nekteri z vas vedi ze na prisonu delam eventiky a to hrozne rad.. A protoze na mem eventisti probihaji posledni dobou velke zmeny rozhodl jsem se vam v tomto prispevku poskytovat takove "zpravodajstvi".. Budu zde psat napr. co bylo pridano na moje eventiste, kdy se budou konat nejake velke akce jako je treba den eventu/mnaraton eventu.. Take se zde dozvite o upravach mych eventu. Brzy by mel ale vyjit rozvrh eventu ktery by mel platit pro kazdy tyden :D

Tak jo, tady jsou novinky z meho eventiste:
-Pridany mini-souteze na spawn eventiste, jedna se o souteze: Veverci ukryt a Medvedi poklad. :D
-Upraven event propadacka (pridany barevne skla) :eek:

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Ahojte prisonaci a prisonacky! :D:D:D
Nekteri z vas vedi ze na prisonu delam eventiky a to hrozne rad.. A protoze na mem eventisti probihaji posledni dobou velke zmeny rozhodl jsem se vam v tomto prispevku poskytovat takove "zpravodajstvi".. Budu zde psat napr. co bylo pridano na moje eventiste, kdy se budou konat nejake velke akce jako je treba den eventu/mnaraton eventu.. Take se zde dozvite o upravach mych eventu. Brzy by mel ale vyjit rozvrh eventu ktery by mel platit pro kazdy tyden :D

Tak jo, tady jsou novinky z meho eventiste:
-Pridany mini-souteze na spawn eventiste, jedna se o souteze: Veverci ukryt a Medvedi poklad. :D
-Upraven event propadacka (pridany barevne skla) :eek:
Zas super.. len neviem ako sa bude cítiť @CrazyShann_Cz ak uvidí že je to kopec eventov.. a samozrejme Eventist.. :D

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Zas super.. len neviem ako sa bude cítiť @CrazyShann_Cz ak uvidí že je to kopec eventov.. a samozrejme Eventist.. :D
Tak jako, ja uz jsem skoro neco co dela praci Shann kdyz na serveru neni Shann... Shann uz o tom davno vi a myslim ze je alespon rada ze se nemusi az tolik starat o eventiky :D A navic jsem zacal s eventy protoze Shann posledni dobou neni moc na prisonu. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.