• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
UHC a TW se zrušily, jelikož je za prvné nikdo skoro nehrál, byly výrazně pod limitem her. Dále jsem se rozhodl, že se bude investovat a vylepšovat hry co jsou hrané, aby byly ještě víc super než mít mraky miniher, které se nehrají. :)

Ugly_Thug

Velmi známý člen
UHC a TW se zrušily, jelikož je za prvné nikdo skoro nehrál, byly výrazně pod limitem her. Dále jsem se rozhodl, že se bude investovat a vylepšovat hry co jsou hrané, aby byly ještě víc super než mít mraky miniher, které se nehrají. :)
Dobre Ďakujem za odpoveď a nemohli by ste pridať GoldRush , HIde And Seek alebo EggWars ? :) Je to dosť hrané na ostatných serveroch

hlavně už přidej to kitPVP, už se čeká fakt moooc dlouho a spousta lidí se na něj těší

drkousek

Velmi známý člen
takže se tyto minihry zrušili? sakra a co mám teda hrát kromě BW a miniher ve kterých se staví a ty mě nebaví?!? teda kromě Anni... pro mě nezáživná hra a skywars, což je podle mě moc OP? (nepočítám hry, jen minihry)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.