• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Už mě to nebaví. Už docela dost hráčů si stěžuje na hráčku MCkatka a teď křivé obvinění? Sami všichni vidíte že mám max zaplej Forge (kvůli minimapě), ale teď prý mám KA. Tyto screeny jsem pořídil kolem 20.45 už jí dejte třeba mute (kdyby aspoň bylo IP-Mute :D) nebo BAN křivé obviňování a teď, nikdo se mnou nechce do PvP :/
Žádám omluvu Hrače/hráčky

Přílohy

_Shanny_

ExPeprMintKa
Zdravím,
už kolikrát jsem tě viděla a KA nemáš. Což mohu vážně potvrdit.
Včera, když jsem byla na Prisonu, tak jsem hráčku MCkatka 2x upozornila na vulgaritu + nadávání hráčům. Napsala jsem ji, ať se to neopakuje, jinak za to dostane mute. Ona mi napsala, že už to vícekrát dělat nebude. Hm.. Ale jak vidím, tak opět zase vyvádí a dělá z hráčů s prominutím blbečky, co podle ní mají Cheaty. :)

Xenpai_

sudo rm /srv
Takovéhle upřímně dementy vídám často.. Převážně to bývalo na Anni a BedWars... neřeš je, dej to sem a nevšímej si jich. A když je chceš mega rektnout napiš jim že chceš po ní screen a odkud to získala :D

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pravda,když někdo má forge,nemůže mít hack klient.Jak někdo může mít větší KA než druhý hráč?Možná myslela,rychlost hitování,to jde nastavit v klientu huzuni.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Zdravím,
už kolikrát jsem tě viděla a KA nemáš. Což mohu vážně potvrdit.
Včera, když jsem byla na Prisonu, tak jsem hráčku MCkatka 2x upozornila na vulgaritu + nadávání hráčům. Napsala jsem ji, ať se to neopakuje, jinak za to dostane mute. Ona mi napsala, že už to vícekrát dělat nebude. Hm.. Ale jak vidím, tak opět zase vyvádí a dělá z hráčů s prominutím blbečky, co podle ní mají Cheaty. :)
S touto hrackou mam posledni 2 dny problemy... Napsal jsem do chatu jenom plug.dj/brlohmedvedi a zacala mi vyhrozvovat IP banem... Ano, je to reklama ale toleruje se... Kdybych mel dostat ban musel bych propagovat IP nejakeho serveru. Asi 25 hracu ji tam psalo ze za to co jsem napsal se netresta. Ona se neuklidnila, pokracovala a pridala i par nehezkych slovicek jako bylo treba "voprcanej Medved". Byl bych rad kdyby se s ni uz neco udelalo, protoze vsechno ma svoje meze...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.