• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

SpexikEx

Führer
Zdravim.
Již dlouhou dobu jsem přemýšlel, či skončit a nebo zůstat. Proč bych zůstával když se do stavění musím nutit, a již mě to nebaví jako dříve. Dále jsem si chtěl splnit sen, být Builderem na CM, a to se mi dařilo 8 měsíců. Svůj sen, jsem si tedy splnil a můžu to v klidu uzavřít. Na CM dále budu hrát, ale jen už jako hráč ;)
Speciální poděkování Wakeovi za to že mě před 8 měsíci přijmul do AT a Deawenovi, Toumanovi, kteří mi pomohli být lepší a lepší.
Díky všem za super komunitu (like)

Naposledny upraveno:

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
RIP Zillzi.. (bobr)

Moc jsme se nebavili, když byl turnaj, tak jsme se dokonce pohádali.. snad se to někdy srovná.
Stačili mi vidět jen tvé stavby a hned jsem věděl, že jsi nadaný builder. :)
CM tě bude postrádat. :/
Užívej reálného života. :)

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
RIP Zillzi.. (bobr)

Moc jsme se nebavili, když byl turnaj, tak jsme se dokonce pohádali.. snad se to někdy srovná.
Stačili mi vidět jen tvé stavby a hned jsem věděl, že jsi nadaný builder. :)
CM tě bude postrádat. :/
Užívej reálného života. :)
Zillzi?:DDDD končí spexík

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Škoda, že do off topicu nechodim tak často.
Nicméně kdyby ses někdy chtěl vrátit, tak nezapomínej, kde máš domov. V Landerasu ve stokách.
Líbí se mi tvé stavby a tiše doufám, že i jako hráč občas nějakou mapku postavíš.
Jsi dokonce jeden z mála lidí u kterých bych uvažoval, že jim dovolím stavět v Landerasu.
Každopádně hodně štěstí v osobním životě.

Flafy_

Hladový Builder
Takže pane spexe,

nevím jestli si to ještě přečteš, ale já si do teď myslel že si furt v AT. To je tím, že nečtu Off Topic.

Chtěl bych ti za celý Admin Team poděkovat za tvou super práci a co tak koukám, tak na tebe nebyla snad ani jedna stížnost..

Osobně bych ti chtěl poděkovat za podporu z tvé strany a to tím jak si mi pomáhal s eventištěm a různými eventy, tajnými projekty a dalšími. ;)
Myslím si že si s CM ušel dóóóst velkou cestu a doufám, že se někdy ozveš. Bohužel tvůj odchod je mi líto, ale zase tě chápu :).

Přeji ti hodně štěstí v RL životě.. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.