• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Lukymuky

Aktivní člen
Ahoj planuji udělat soutěž ;)
Vyhraje ten kdo napíše nejvtiptější vtip :D

Kdy bude soutěž trvat?
Soutěž bude trvat od 1.7. 0:1H
:D do 3.7. 12:00H
Vyhlašení vítězů:3.června v 15:00h

Odměny jsou skblockove money ;)
Odměny:
1.místo 50K
2.místo 20K
3.místo 10K
4.místo 5K
5.místo 1K

Příhlášky můžete psát na tohle téma ;)
Příhláška:
1.nick
2.<vtip>

Nebo vtip napsat na skyblocku do knížky a knížku hodit do násypky :)
Vtipy budou hodnotit:mad:Lukymuky,Herord2005 a Mozkomor2
Hodně štěstí!!
:)

Má přihláška:
Nick: FernardCZ
Vtipy: Vtip 1.: Maminka se ptá: "Pepíčku, proč dáváš těm slepicím čkololádu?" Pepíček říká: "Aby snášely Kinder vajíčko."
Vtip 2.: Pacient říký doktorovi: "Doktore, každý, kterého potkám, mě ignoruje. Doktor říká: "Další"
Vtip 3.: Maminka se ptá: "Petříku, proč, když jsi kreslil tatínka, jsi namaloval zelené vlasy?" Petřík říká: "Nemám plešatou pastelku"

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Ma prihlaska:
Nick: Medvide007_CZ
Vtip 1.: Hraje si maly kluk na piskovisti, postavi obrovity hrat z pisku ale prijdou k nemu dva židi a hrad mu rozkopou... Ten malý kluk který hrad stavěl se na ně podívá a řekne: ,,Až budu dospělý tak se vám pomstím zmrdi!" Dva židi se jen zasmějou a jdou jinam. O 5 minut později volá maminka malého chlapce na oběd: ,,Adolfe! Pojd na oběd!"
Vtip 2.: Pepíček příjde o 1.dubna za maminkou a řekne: ,,Dědeček se oběsil ve sklepě!" Maminka na to: ,,Panebože!" A Pepíček říká: ,,Apríl! Ve stodole!"
Vtip3.: Pepíček chce, aby se s ním maminka šla vykoupat do vany, maminka tedy jde.. Ve vaně Pepíčkovi říká: ,,Pepíčků! Nedívej se pod vodu!" Pepíček se podívá a zeptá se: ,,Maminko? Co to je?" A maminka mu na to odpoví: ,,Přístav Pepíčku, přístav." Pepíček pokračuje a říká: ,,A může do něj moje lodička?" Maminka na to: ,,Ne Pepíčku, tam může jen tatínkův TITANIC!" :D

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1.Eidan_Obecny
2. 1) Víte jaká je nejmenší kniha na světě?Somálská kuchařka a cikánský zákoním práce. (rolleyes)

2) Pepíček běží za maminkou a povídá :
"Maminko!! Dědeček se oběsil ve sklepě!!
Maminka : "To snad ne!!"
Pepíček : "Apríl!! ve stodole"

3) Víš jaký je rozdíl mezi černochem a pneumatikou?
Pneumatika má duši.

4) Má to IQ 20, co je to?
20 blondýnek.
Má to IQ 25 co je to?
20 blondýnek a jedna má psa.

5) Baví se dva blázni a jeden říká :
„Když uhádneš kolik mam koláčků tak ti dam všechny tři“

6) Víte proč blondýnka chodí okolo lékárny po špičkách?
Nechce vzbudit prášky na spaní.

... (lol)(lol)(lol)(lol)

Jardoismus

Autobusák
Proč, ne. :D
Má přihláška:

1) Pavouk

2a) Víte, jaký je rozdíl mezi černým humorem a morbidním humorem? Černý humor je 10 dětí v jedné popelnici a morbidní humor je 1 dítě v deseti popelnicích.

2b) Povídá nově přijatý porodní asistent zkušenému lékaři: ,,No, jak mi to šlo?'', doktor odpoví: ,,Skvěle, ale po porodu se plácá po zadečeku miminko, ne maminka.''

2c) Víte, jaký je rozdíl mezi učitelem a pedofilem? Pedofil má děti opravdu rád.

2d) Dostane se Rus, Američan a Čech do teleportu, Rus praví: ,,do Ruska!'', Američan říká: ,,do Ameriky!'' a Čech zakopne a řekne: ,,do prdele!''.

2e) Víte, co je nekonečno pro Babiše? Je to doba, kterou on sám potřebuje na to, aby z té politiky odstoupil.

2f) Zaměstnanec bezpečnostní agentury povídá do vysílačky: ,,Právě jsem převzal trezor, kód činí: 5555, ale nemohu říci v jakém pořadí.''

MARIMR008

ExAdmin
Veľmi zaujímavá súťaž.Takýto typ súťaží sa len tak nevidí.
Nechám priestor radšej hráčom.Keďže na SkyBlocku mám dosť Money.A už ich moc nepotrebujem :d
Prajem veľa šťastia aby ten najlepší vtipkár bol odmenený.

JacobSK_

Džejkob
Eventer

Kdy bude soutěž trvat?

Odměny:
1.místo 50K
2.místo 20K
3.místo 10K
4.místo 5K
5.místo 1K

Příhláška:
1.nick
2.<vtip>

Hodně štěstí!!
Koľko vtipov mám napísať? keďžee.. tu vidím viac... ako len 1 :D

Lukymuky

Aktivní člen
Koľko vtipov mám napísať? keďžee.. tu vidím viac... ako len 1 :D
Kolik chceš .:)
Ale z tvých vtipu se bude hodnotit ten nejlepší takže ty se umistíš pomoci jednoho vtipu :).
Větší šance na výhru je když napíšeš více vtipů :).

Lukymuky

JacobSK_

Džejkob
Eventer
1.JacobSK_
  1. vtip: hovorí mama dieťaťu na pieskovisku: ,,Nebi toho chlapčeka s lopatkou po hlave! spotíš sa a prechladneš!"
  2. Viete aký je rozdiel medzi mobilom a (s prepáčením) d*bilom? žiadny, sú dostupný vždy a všade.
  3. Blondínku stopne na ceste policajt: "Váš vodičský preukaz si poprosím" a blondínka vyberie z kabelky zrkadlo a ukáže mu to: ,,Prepáčte, nevedel som že ste tiež príslušník, pokračujte v jazde"
  4. Príde Slovák k Americkému zubárovi, on povie: ,,Ktorý vás bolí?" (samozrejme Anglicky, píšem aby každý rozumel :D) a on povie: ,,Tu" tak mu vytiahol 2 zuby. O mesiac príde zas a povie ,,Ten" a vytiahol mu 10 zubov. O mesiac zas a povie: ,,Ten, Tu" a tak si zubár myslel že má vytiahnuť 12 zubov. Nakoniec aj vytiahol..
  5. Príde chlapík z Coca-Coly k farárovi: ,,Prosím Vás, dajte do Biblie slovo Coca-Cola, dám vám 5000€" ,,Ale veď to nejde dať len tak do Biblie Coca-Cola." ,,Hmm.. A koľko že Vám zaplatil pekár že tam je chlieb?"
  6. Príde cowboy k chlapčekovi: ,,Daj si chlebík sirôtka." a on na to: ,,Ale veď ja mám mamu aj otca, aha.. tam stoja" Nasledujú 2 rany. a potom: ,,Daj si chlebík sirôtka"
  7. Na húsenkovej dráhe: - Klop, Klop. - Kto Je tam? - Tvoj obed
  8. žena kričí na muža: ..Prestaň dávať tu Instantnú kávu vedľa urny! Už som si omylom dala dva krát dedka so šľahačkou."
Viem, niektoré vtipy boli až až až moc.. ale neberte to tak že toto podporujem.. naopak by sme sa mali zasmiať.. ale len s mierou. :) :D

koza37

Iluminát
1) koza37
2a) Jde cowboy po westernu a řekne si, že musí mít koně. Tak nejde obchod s koňama a ptá se prodavače: "Dobrej, nemáte nějákýho levnýho koně?" "Nemáme," řekne prodavač "ale možná by se jeden našel." Tak jde do stáje a přivede koně. Cowboy si ho koupí, ale prodavač mu říká "Pane, pozor, tento kůň je zvláštní. On totiž patřil farářovi. Když mu řeknete zaplať ban bůh, tak se rozjede. Když mu řeknete amen, tak se zastaví. Cowboy si myslí svoje, vyjde před obchod a říká si, že koně vyzkouší. Nasedne, a řekne "Zaplať bán bůh!" Kůň se rozjede, jen se to za ním práší. Tak cowboy jede, když v tom uvidí propast! Ta se blíží 100 metrů, 50 metrů, 20 metrů, 10 metrů! Cowboy si nemůže vzpomenout na slovíčko, které koně zastaví, když v tom si vzpomene a zakřičí "AMEN!" Kůň se zastaví 10 centimetrů před propastí. Cowboy si vytáhne ubrousek, utře si čelo a řekne "Zaplať ban bůh." :D

2b) Víte, co dělá panda, když hoří les? Hoří taky.

2c) Příjde pán do půjčovny kostýmů a ptá se: "Nemáte nějáký kostým pro mě? Ale mám jednu nevýhodu, mám jednu nohu dřevěnou." "Běžte za piráta nebo námořníka." odpoví prodavač "Ale to by každý čekal, chci něco originálního" stěžuje si pán. Prodavač přemýšlí, nic ho nenapadá.. "Pane, tak s tím Vám nepomůžu." Pán se začně vztekat, že je to hrozná půjčovna, že tu nic nemaj, že jsou neochotní. "Pane, já sem na to přišel," říká prodavač "polijte se čokoládou, nasypte na sebe oříšky, dejte si tu zdravou nohu do prd*le a běžte za nanuk." :D

koza37

Iluminát

Kdy bude soutěž trvat?

Odměny:
1.místo 50K
2.místo 20K
3.místo 10K
4.místo 5K
5.místo 1K

Příhláška:
1.nick
2.<vtip>

Hodně štěstí!!
Tak co vyhlášení? c:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.