• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Eutryen

Nový člen
Zdravím,
Mám menší problém na Creative 2. Když si vysadím stromky a chci urychlit růst Bone Mealem tak ten strom nevyroste. Zkoušel jsem to s každou sazeničkou a prostě nic. Budu rád za případnou odpověď.
Děkuji

A

Anviliope

Návštěvník
Bonemeal funguje na stromy jenom pokud nemaš nijak upravený pozemek tzn. biome, čas, atd...

Zekill_CZ

Nový člen
Zdravím,
Mám menší problém na Creative 2. Když si vysadím stromky a chci urychlit růst Bone Mealem tak ten strom nevyroste. Zkoušel jsem to s každou sazeničkou a prostě nic. Budu rád za případnou odpověď.
Děkuji
Ano to je pravda mám taky tento problém.

Smexhy

Bočka
Po vytvorení nového pozemku pomocou /p auto som skúsil všetky stromy zasadiť a pohnojiť s "bone meal" no jedine Dark Oak Sapling nie a nie vyrásť. Pozemok bol samozrejme bez úprav. Hmm

//EDIT: Fajn, takže "Dark Oak Sapling" je jediný špeciálny sapling ktorý vyrastie len ak sa zasadí do 2x2 štvorca...google for life (kafe) No na upravenom pozemku si to robí čo chce, idú len 3 stromy tuším :D

Naposledny upraveno:

Eutryen

Nový člen
Jungle Saplingy mi šli v pohodě, ale od doby co jsem spojil pozemky tak zasadím strom, pohnojím a nic.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.