• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím,

Hráči, hráčky, dámy a pánové chtěl bych vám oznámit, že dnes (6.7.2016) opouštím AT.

Nemyslím to ze srandy, myslím to vážně. ;)

S CM jsem udělal velkou cestu a nikdy na ni nezapomenu. Bohužel čas jde dál a všechno jednou končí. Začít jako admin, poté jako eventer a teď se dostat na pozici hlavního admina?.. Když jsem nastupoval, tak jsem vůbec nemyslel, že dosáhnu až na hlavního admina.

Wake to měl semnou hódně těžké, ale poté jsem se sklidnil a byl to pohodový rok na CM.

„příběh“

Když jsem se dostal do Admin Teamu na craftmanii způsobem jakým by nikdo nečekal, tak jsem neuměl rychle psát a pomalu jsem nevěděl, co to jsou eventy. Měl jsem na serveru málo kamarádů a zrovna byl nově přidaný prison. Na prisonu hrál jeden admin jménem CrazyTeen_CZE a ten když jsem začal adminovat mě pomalu zaučoval. Postupem času jsem se naučil příkazy a také rychle psát, naučil jsem se také rozpoznat PVP skill od Cheatů a řešit různé problémy, které pro mě byli hódně těžké..

Když jsem opustil svou lásku prison (Samozřejmě jsem tam furt hrál, ale né tak hodně.. Dříve to bylo tak 5-8 hodin denně.) tak jsem potkal dalšího admina a přesněji adminku a to MrdKev_CZ a později zuzik92. Obě měli v tu dobu ještě duhový prefix :D Stráášně jsem jim ho záviděl.. Hráli jsme anni a tam jsem se učil PVP.

Jednoho dne mě zuzka vzala na survival a tam byli další členi AT. Přesněji sCuess, Martin a JobHob. Viděl jsem v chatu oznámení, že začíná event, nevěděl jsem co to je, tak jsem to zkusil a tam jsem potkal eventera Martina. Přesněji si to pamatuji byl to event speed run nether.. A v tu dobu mě martin moc nemusel, když jsem se na něj portnul, tak mi do chatu napsal akorát „Hmm.. Divný skin“ :D Tuto větu si pamatuji až do dnes.

Mohl bych tu rozepisovat hodně příběhů co se stalo na serveru nebo můj příběh jak jsem začínal, jak jsem potkal eventy, jak jsem začal pořádat eventy, ale je toho tolik, že by se to nevešlo ani na jednu stranu.

Ale napíši vám tu ještě jeden příběh z doby když jsem byl ještě admin.
V lednu 8.1 jsem se vrátil z dovolené a projížděl jsem forum, přišel jsem na server, prostě normálka…
Další dny se to opakovalo a najednou bum. BobmanCZ opustil admin team… V ten den ještě napal UbyGamer na forum „návrh na hl.admina“. O hodiny později mi wake napsal něco ve smyslu, jestli bych opravdu chtěl hl.admina. Po pár slovech mi opravdu udělil hl. admina na forum a začalo to, brutální spam na forum a bylo to neuvěřitelné, chtělo se mi skoro brečet. Byl jsem strašně šťastný… Jsem rád, že jsem se mohl stát a hlavně, že jsem si mohl vyzkoušet pozici hlavního admina.

Důvody odchodu byste asi také chtěli vědět.

Odcházím z důvodu, že mě minecraft přestává bavit a opravdu nutit se do hraní hry která mě nebaví fakt nechci… Možná mě opět začne bavit, ale v aktuální době mě baví jiné hry a určitě se k minecraftu vrátím.. Pokud mě wake bude chtít, tak se možná i vrátím do AT, ale prostě chce to pauzu.
Také mám i osobní problémy, které se samy nevyřeší.

Jsem rád, že jsem s vámi mohl prožít super rok a čtvrt…

Chtěl bych speciálně poděkovat: @MrWakeCZ – Děkuji ti za to, že si mi dal šanci a za nervy které do mě dáváš. Díky za super spolupráci a za to že jsem si s tebou mohl psát. Kdyby si někdy něco potřebovat, tak stačí napsat.

Dále @zuzik92,@sCuess,@Martin2035, MLS (MyLiveStyle), @Cheap_, @Aziwen, @DarkMatrixCZ, @UbyGamer, @FrozenLeafCZ, @Trewish, @_R3pl1_, @Misery96 (Nečekals co (Kappa)), @MARIMR008, @Menclik12, @Marki35, @SpexikEx, @BobmanCZ, @SkateQue, @Filip6_CZ, @BiGDiCeK, @Ccarmel, @Delfik, @Rutherther, @CrazyShann_Cz, @Keyio, @HappyMouseCZ, @_AnNie, ProchiV, CrazyTeenCZE, @MrdKev_CZ, @Zilzi a hlavně celé naší bandě na skypu!.
I vy, hráči jste ta nejlepší komunita kterou si admin může přát ;)

Děkuji vám za to, že jsem mohl působit na tomto super serveru. Určitě se na serveru ukážu. :) Až se mé osobní důvody vyřeší, až mě začne bavit minecraft, tak se vám vrátím pokud mě wake vezme znovu zpět.
Také doufám, že admini se kterými se normálně bavím se semnou budou bavit jako vždy a to normálním způsobem.

Díky ještě jednou waku za tvou podporu a za to co jsi pro mě udělal. ;) A pokud mohu poslední přání, až mi budeš sundávat práva, tak jestli by si mi nehodil VIP na všechny servery :O

Pokud by někdo chtěl přijít se rozloučit, tak můžete přijít na plug.dj - https://plug.dj/craftmania-cz

D

Deleted member 2540

Návštěvník
ty jsi kkt ._. Wake tě vyhodil ? nebo jsi odešel sám ?

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(cry)(sorry)(sorry)(sorry)(sorry)(sorry)(sorry)(sorry)(sorry)(sorry):(:(:(:(:(:(:((redface)(redface)(redface)(redface)(redface)(redface)(redface)(redface)(argh)(argh)(argh)(argh)(argh)(argh)(argh)(argh)(argh)(zub)(zub)(zub)(zub)(zub)

Kopsik

Velmi známý člen
Bol si super škoda že odchádzaš ale dúfam že s Goučkom nekončíš tam si chcem stebou ešte zahrať aspoň to :( a inak nech sa ti darí a vráť sa k nám lebo skončím ja v AT a to nedopadne dva krát dobre :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.