• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Flafýýý, budeš mi chybět.. A stejně i to tvé "Report priat" nebo jak to máš. :D Hodně štěstí, byl jsi super a takový zůstaneš. <3

Cheap_

(・∀・ )
Ty jo, dozvěděl jsem se to pár minut zpátky a nechce se mi tomu ani trochu věřit. Zrovna, Ty, osoba, která posouvala hranice CM do jiných rozměrů a zlepšovala server nejen díky úžasným eventům, ale zároveň díky vytrvalosti a obrovské věnování se Adminování na 100%. Chápu, že někdy přijde situace, kdy je potřeba upustit od pár věcí, avšak věřím, že se to zlepší a my Tě tu uvidíme zpět v ještě lepší formě, než-li tomu je nyní.

Rýl lajf má každopádně určitě přednost a já doufám, že se vše dá do pořádku a hlavně, že bude vše tak, jak má.

Drž se, Flafýku. <3

MARIMR008

ExAdmin
Ďaľšia legenda CraftMánie odchádza.... :/
Flafy síce som ťa dlho nepoznal ale za tú dobu čo sme spolu hrali alebo volali na TS.Môžem povedať že si bol dobrý Admin,Eventer a kamarát.:3
Na CraftMánii nám budeš chýbať ako aj hráčom tak aj nám AT členom.Dúfam že sa tu niekedy uvidíme a zahráme niečo.:p
Prajem ti veľa šťastia v realnom živote.Aby sa ti darilo v tom čo ty považuješ za správne.:)
Maj sa Flafyáši. ;)

Potom co si psal na forum, že nevíš jestli odejít nebo ne, jsem už čekal že brzo odejdeš, Škoda tě

->Míša<-

2.1.2k17:3 InLove❤
Flafy♥ .. Je mi to líto .. Ale přeju ti hodně štěstí v osobním životě:) .. Doufám že ještě někdy zavoláme .. zahrajeme .. Mám Tě ráda bro♥ .. Budeš mi chybět! .. Měj se co nejlíp to půjde.. Ahoj! ♥

Andy37CZE

Aktivní člen
Flafy, jsi kamarádský, milý, ochotný takže nezbývá nic jiného než ti popřát hodně štěst. S pozdravem Soony :)

Fikiplay

Živá Legenda Craftmanie
Flafy... Budeš mi moc chybět, byl si super osoba v AT. Doufám že se ještě vrátíš :(. Budeš nám všem chybět... Totálně nejlepší osoba i když jsme se moc nepoznali vždy si mi ze vším skvěle poradil. Doufám že se tvoje osobní problémy vyřeší... Prosím... Ještě se někdy Vrať.... (cry)(argh)(argh)
-Fiky

P

PVNST

Návštěvník
Jáááj :c toš hodně štěstí v životě Flafy :c je to celkem šok :/ :O

Na té fotce jsi zrovna ve vzduchu nade mnou, tak nic :D

Přílohy

Marki35

Veverčí admin
Flafžene :(
Je to fakt škoda že odchádzaš, bol si jeden z adminov, s ktorým som si fakt dobre rozumel, A dúfam že sa raz vrátiš do AT :)
Ale každopádne veľa štastia v REAL LIFE bro :)

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Napsal jsem jen, jestli si děláš srandu a nic víc. :)

Flafy, chtěl bych ti popřát hodně štěstí v reálném životě a ať ty problémy, co nejdříve vyřešíš. :)
Jako hráč jsem tě moc nemusel, protože jsi mi zamítnul unban a mě zachránil jenom restart banlistu, ale časem, co jsem byl v AT, jsem poznával, jaký doopravdy jsi a že jsi fajnovej a pohodovej člověk, co to nemyslel zle. :)
CM tě bude postrádat, byl jsi jeden z nejlepších hl.adminů, co CM měla. :)
Ještě jednou ti přeju brzké vyřešení problémů, ať ti co nejdříve přijde zase chuť hrát a ať se nám, co nejdřív vrátíš. :)
Dnešní rozlučka byla fajn a nejsem určitě jediný, komu se líbila. :)
Ještě jednou, hodně štěstí a někdy se stav i jako hráč. :)

Zaky ♥

Zubek

Zubík :3
Flafy, budeš mi chyět, párkrát sem ti pomohl s eventem, možná si vzpoměneš, možná ne.. Přeji ti hodně štěstí v Reaálné životě, a doufám že se i tam vrátíš zoátky na CMko c:

MrMikeCZE

Aktivní člen
Ahoj Flafýku :O

Asi mě moc neznáš, nýbrž já znám tebe a vím čím jsi si musel vším projít a také čím si musíš projít teď a čím v budoucnu. My jsme ale nezapomněly ty krásné chvilky s tebou, kdy jsi nám věnoval svůj čas a dělal nám z Craftmánského života lepší místo. Vážíme si tvých služeb, který jsi dělal né jenom pro nás Admin-Team, ale také pro hráče, kterým jsi určitě změnil životy. ;)

Chci aby jsi věděl (a nebudu sám), že pro všechny tohle bude velká stráta, protože jsme stratili tak cenného přítele, který pomáhal s láskou pro osobní potěšení a snad ti tohle všechno můžeme oplatit.

Budeš nám hodně chybět a doufám, že se k nám zase co nejdříve připojíš. :)

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Ahoj Flafýku :O

Asi mě moc neznáš, nýbrž já znám tebe a vím čím jsi si musel vším projít a také čím si musíš projít teď a čím v budoucnu. My jsme ale nezapomněly ty krásné chvilky s tebou, kdy jsi nám věnoval svůj čas a dělal nám z Craftmánského života lepší místo. Vážíme si tvých služeb, který jsi dělal né jenom pro nás Admin-Team, ale také pro hráče, kterým jsi určitě změnil životy. ;)

Chci aby jsi věděl (a nebudu sám), že pro všechny tohle bude velká stráta, protože jsme stratili tak cenného přítele, který pomáhal s láskou pro osobní potěšení a snad ti tohle všechno můžeme oplatit.

Budeš nám hodně chybět a doufám, že se k nám zase co nejdříve připojíš. :)
Neboj, on neumírá a jako přítele nám ho nikdo nesebere

_Shanny_

ExPeprMintKa
Sice jsem v At jen asi 6 měsíců, ale takového super Admina a člověka jako jsi ty jsem ještě na žádném serveru nezažila. ;)
Přeji ti hodně štěstí jak v životě, tak i na serveru a nebo i někde jinde, kdo ví. Sice jsem nebyla na rozlučce, ale i tak.. Na co se rozepisovat, když jen jednou stručnou větou lze napsat ,,Díky za všechno, užívej života a hlavně se někdy stav!" :)

- Shannelína c: -

DrozdLP

#4ever
Flafy chápu tě. Mc je hra kterou si člověk musí usadit v hlavě ale v každém z nás to může jednou přijít a odejít od těch kostiček. Byl jsi pro mě velkým přínosem, díky tobě jsem si zlepšil aktivitu atd. Ale hlavně když jsem tě poprvé potkal na ts. Vyděl jsem hlavního admina který se ničeho nebojí. Byl jsi pro nás všechny dobrý kamarád a admin. Zbohem náš HL.Admine budeš nám chybět a hlavně mě. (cry)

Smexhy

Bočka
Každý vie, že v AT som len pár dní a nemal som tak poriadne šancu ťa bližšie spoznať. Každopádne podľa príspevkov tu na fóre si vyznel viac než profesionálne a bolo vidieť, že na serveri ti záležalo. Je veľká škoda, že tak skúsený človek odchádza. CM má v sebe teraz rozhodne veľkú dieru, ktorú bude musieť vyplniť. Chce to už len popriať veľa šťastia v živote, nech sa darí aspoň tak, ako u CM ;)

Flafýýý, budeš mi chybět.. A stejně i to tvé "Report priat" nebo jak to máš. :D Hodně štěstí, byl jsi super a takový zůstaneš. <3
Medvide.. Jako vážně?? To mi budeš dávat disy na všechno?? To jako fakt?? Máš k tomu disu aspoň nějaký důvod? ._.

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
@Flafy_LP, popravde sme sa nejak bližšie nespoznali a ani veľmi nevídali, ale mrzí ma tvoj odchod, keďže ste mi dali šancu a povýšili ma na admina, za čo ti patrí moja vďaka. No, ale čo je dôležitejšie, práve tebe patrí vďaka všetkých hráčov a členov AT za to, ako teraz vyzerá CM aj tvojou prácou a nápadmi. (like)
Drž sa v skutočnom živote a ešte raz ďakujeme! (cry)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.