• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DrozdLP

#4ever
Je to tu, sice vím že je to narychlo ale co hl.admina potřebujeme. Tak proto pište jména co si to zaslouží. Jo a vím že o konečném verdiktu bude mít slovo @MrWakeCZ

Hlasuji za @Trewish , @PVNST , @_JustZaky_ a @Misery96
Proč oni? Ani nwm jsou to prostě fajn lidi co už tu jsou dlouho a všichni je znají.
Tak co vy na to?

MrVolvo

Velmi známý člen
Je to tu, sice vím že je to narychlo ale co hl.admina potřebujeme. Tak proto pište jména co si to zaslouží. Jo a vím že o konečném verdiktu bude mít slovo @MrWakeCZ

Proč oni? Ani nwm jsou to prostě fajn lidi co už tu jsou dlouho a všichni je znají.
Tak co vy na to?
.. wake si zvolí toho najlepšieho, a toho, ktorý mu pripadá najviac fajn a schopný človek.. netreba tu hlasovať.. síce je to môj názor ale uvidí sa..

DrozdLP

#4ever
Sohlasi
.. wake si zvolí toho najlepšieho, a toho, ktorý mu pripadá najviac fajn a schopný človek.. netreba tu hlasovať.. síce je to môj názor ale uvidí sa..
Souhlasím proč jsem tam psal ze asi o konečném verdiktu bude mít stejně slovo wejk :-D

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Hlavní admin nemusí být ten nejstarší :eek:.. Takže já bych hlasoval pro zakyho :}

ThomM_

No lifer (:

Tak co vy na to?
Už tak odchází 2 nejlepší admini, a vy hned už chcete hl. admina. -.- Wejk, si to vybere sám a nepotřebuje vaše "rady".

DrozdLP

#4ever
Dpč psal jsem tam že o konečném verdiktu bude mít slovo stejně wejk jen mě zajímá kdo bi se podle vás na tuto funkci hodil. A ty vaše face palm si někam strčte ,, jo a pokud si myslíte že vám to nějak pomůže, tak to se teda je omyl.

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy

Tak co vy na to?
Myslím si, že ak vôbec bude nejaký nový hl. admin, tak Wejk nebude vyberať podľa veku a ani podľa takéhoto absurdného hlasovania a dokonca podľa mňa ani podľa dĺžky pôsobenia, ale vyberie takého admina, ktorý má skúsenosti, prirodzenú autoritu v AT, ale aj na serveri, tiež aktívneho na webe, na serveri a TS, ale hlavne musí byť pre Wejka prínosom, ktorý mu vždy pomôže a poradí, keby sa nad niečím dôležitým rozhodovalo.

Dpč psal jsem tam že o konečném verdiktu bude mít slovo stejně wejk jen mě zajímá kdo bi se podle vás na tuto funkci hodil. A ty vaše face palm si někam strčte ,, jo a pokud si myslíte že vám to nějak pomůže, tak to se teda je omyl.
Dpč kdo bi se podle vás na tuto funkci hodil
a ten facepalm si jdu strčit ,,

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Podľa mňa (berte to s rezervou) sa AT rozpadá.. nie že by bol zlý.. ale proste už nie čo bol.. tedá.. veľa super admin a helperov a builderov odišlo, a podľa mňa boli veľmi užitočný. ale čo sa dá robiť? Wake musí vybrať 1 a určite to ľahké nebude.. :)
Čo sa týka, koho by som chcel ja.. tak to je @PVNST :D

Kopsik

Velmi známý člen
Všetci hovoríte blbosti !!!
Hl.Adminom sa musí stať niekto kto je najskúsenejší, a tým človekom nemože byť nikdo iný ako @Číp !!
@Číp si to najviac zaslúži podla mna to je najlepší človek na tento post !!!
Takže @Čípe obleč si svoj Adminovský oblek do AT ty musíš patriť !

Cheap_

(・∀・ )
@Kopiráák WTF, Ti asi přeskočilo, ne? :D To vůbec, ani ve snu, tento post se pro mě nehodí a zkrátka bych ho ani nechtěl. Vážně nevím, proč se vůbec tento topic založil, když všechna rozhodnutí, co se týkají AT, jdou pouze a jedině přes Waka a ten rozhoduje, kdo bude na jakém postu (to stejné, když se zakládají topicy ohledně zvolení nějakého hráče do funkce Helpera / Admina - zbytečné).

Jako, díky za tuto pochvalu, ale zkrátka Wake ví nejlíp, kdo se kam hodí a znovu opakuji, že bych tuto psychomonstrozně-hlavuvrtající-nervydrásající-životavysávající funkci určitě nechtěl. :D

Kopsik

Velmi známý člen
@omgmen cheap bol jeden s prvých adminou na CM ;) Nemusí byť čípinka hned Hl.Admin ale aspon admin :/ Ale podla mna kedy číp chce tak bude aj Hl.ADmin s fleku už aj bol aj bude si myslím len musí otvoriť <3

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.