• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

FantiikCZ

Velmi známý člen
Ahoj, dnes je to přesně 2 roky, co jsem se poprvé připojil na CraftManii. Jak jsem ji našel? Nijak, doporučil mi ji můj bratr (CanAkmanTR) určitě ho znáte :D Dne 6.7.2014 asi v 21:00 mi řekl "Hele, našel jsem super server, včera jsem ho našel a líbí se mi tu. Zkus to taky" . Řekl jsem mu OK zkusím, ale víš, že nejsem na ty velké servery. (Tehdy jsem hrál na malých serverech do 20 slotů). Další den mi dal IP serveru a dal jsem na tlačítko Připojit se. Oběvil jsem se na místě, kde se teď warez hráči registrují a přihlašují. Jakmile jsem prošel portálem a tam jsem stál asi minutu a já dřepím u kompu s otevřenou pusou a na jedinou věte jsem se zmohl: "No ty krávo, to je hustýý" :O . Tehdy jsem měl rád survival a tak jsem se z nickem ramesse98 připojil na ten survival :D Hrál jsem na něm týden a pak jsem zjistil, že tam je i SkyBlock. Řekl jsem si: "Hmm, SB znám jen z YT, ale zkusit to můžu." Asi 50x jsem spadl z ostrova. protože když jsem si rozšiřoval ostrov kamenem, blblo mi Shift :D Asi po 1 jsem měl hotový krásný dřevěný domeček s kamenou střechou. Čas plynul a já jsem si vzal nový warez nick: l8ky za který jsem hrál cca 5 měsíců. Jak ten čas opět ubýhal, našel jsem si na netu jméno JVecks. Možná si na tento nick pamatujete. Hrál jsem s ním necelý měsíc. 20.1.2016 jsem si koupil originální minecraft s nickem KofikCZ (určitě poznáte, z jakého nápoje vznikl tento nick) :D 22.2.2016 se již nešlo přihlásit (důvod byl psán několikrát, znovu ho psát nebudu :/ )

Den 7.4.2016 - připojeno za nick FantiikCZ---> velký návrat za který mě můžete potkávát nejčastěji na SkyBlocku. Na BW chdím jen občas ale jsou tam soupeři z mnoha přezdívkami :D Určitě to znáte: Borci s lukem na blízko :D
Po celou dobu hraní jsem na serveru potkal hodně super hráčů a lidí z AT o kterých bych něco rád napsal. Začneme tou nejhlavnější osobou a tou je kdo jiný než:

@MrWakeCZ - dokážeš řídít tento server, jsi super a doufám, že server tu bude co nejdéle :)
@Kopiis - ty se nám zase staráš o web, je pěkně udělaný ;)
Admini:
@Flafy_LP - nechci se dotknout minulých hl.adminů, ale podle mě jsi nejlepší hl.admin co kdy CM měla :) Vydrž tu s námi ;)
@Aziwen - my dva jsme se potkali na serveru párkrát, jsi super admin--> vydrž :)
@CrazyShann_Cz - jsi super adminka, znám tě hlavně z Prisonu :) zůstaň tu dlouho :)
@Delfik - další ze skvělých adminů, hry na BW byly super. Doufám že nám neuplaveš :D
@Filip6_CZ - tebe si přesně nepamatuji, zda jsem tě někdy potkal :D ale určitě jsi super :)
@kapr20 - ty jsi príma dle mě, hodněkrát jsem tě viděl, takže nám taky neuplav :D
@Misery96 - užili jsme si spolu zábavy na SkyBlocku :D je z tebou sranda tak vydrž :)
@Nedzdo - patříš mezi dobré členy AT, jsi super, tak tu zůstaň jo? :D
@patule1215 - tebe jsem si oblíbil :D zažili jsme super hry na BW a skoro pokaždé výhra. Vyhráli jsme pouze když tam nebyly "Lamky s lukem" :D
@PVNST - ty jsi super, skvělá tvorba na YT, také super hry na BW :) vydrž!!
@Radiko - my dva jsme se potkali párkrát, myslím si že jsi super :)
@stefanbabiak - také jsi super člověk a byl bych rád, kdyby jsi zůstal :)
@Trewish - u tebe to samé jako u stefana - super člověk :)
@_JustZaky_ - joo, my dva se potkáváme hodně na SB, taky jsi super :)
@_R3pl1_ - tebe znám pouze z fóra :) ale myslím si, že jsi super :)

@BH666,@Marki25,@Murphyn a @Soony37CZE - vás zatím hodnotit nebudu, protože Vás moc neznám takže sorry :D

Buildeři:
@Zillzi - zbyl jsi tu asi jediný builder ale také tě moc neznám. Jen ti přeji, aby jsi měl u sebe další buildery :)
Helpeři:
@Brancesko - tebe potkávám hodně na SB, jsi super :)
@Dykol - u tebe stejné jako u předchozího helpera - jsi super :)
@fikiplay - jsi také super :)
@MARIMR008 - tebe jsem viděl hodně na BW, docela ti to jde :D jinak jsi také super :)
@MrHolubin - ještě jednou GG k Helperovi :) myslím si, že jsi super :)
@ShadyCZ - patříš také mezi super helpery, takže tu vydrž :)
@Sprajtiik - nooo, pokud se nepletu, byl jsi admin ne? :) ale jseš taky skvělej člověk :)

@MrMikeCZE, @Smexhy, @ _MeTy_ a @_Tizi0sCZE_ - vás moc neznám, takže k Vám moc nenapíšu ale jen to, že Vám přeji hodně štěstí v AT :)

Ti, co odešli z AT: Byli jste také super lidi :) Přeji Vám hodně štěstí v životě :)
A teď něco k pár lidem :)
@Katusska - opravdu po x době jsme si zahráli BW, jsi super kámoška :)
@Fapsik - taky jsi super, byla spousta legrace :D snad se do AT rozhodneš vrátit :)
@koza37 - jo jsi super taky :) rád jsem tě potkal :)
@Potomek - jooo, ty jsi mě přivedl na CM... jsi také super a bezva bratr :)

A mnoho dalších: Jste také super

Na CM se mi hraje velmi dobře, i když mě tam štvou někdy ti co si nadávají nebo co se furt hádaj i když je to maličkost :)

Něco maličko o mě:
Věk: už ho prozradím -> 18

Nejoblíbenější server: Skyblock, Prison
Nejoblíbenější minihra: BedWars

Facebook: brzo budu mít FB stránku alespoň :D [/b]

Jinak bych chtěl poděkovat i těm, co mi umožní zpříjemnit hru :)
  • Rozhodně mě nezapoměňte sledovat, budu pravidelně psát statusy o otevření ostrova veřejnosti :)
  • Jinak to je asi vše :) Díky za přečtení :)

Naposledny upraveno:

MrMikeCZE

Aktivní člen
No.. :O Ani já tebe moc neznám, takže ti nemůžu napsat přesně "kdo jsi", ale potkával jsem tě často na Prisonu a někdy i na BW. Jak už jsem napsal.. neznám tě, ale vím, že jsi jeden z těch hráčů, kteří jsou poslušní, hodní a super lidi :) Good luck in RL ;)

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Ahoj, dnes je to přesně 2 roky, co jsem se poprvé připojil na CraftManii. Jak jsem ji našel? Nijak, doporučil mi ji můj bratr (CanAkmanTR) určitě ho znáte :D Dne 6.7.2014 asi v 21:00 mi řekl "Hele, našel jsem super server, včera jsem ho našel a líbí se mi tu. Zkus to taky" . Řekl jsem mu OK zkusím, ale víš, že nejsem na ty velké servery. (Tehdy jsem hrál na malých serverech do 20 slotů). Další den mi dal IP serveru a dal jsem na tlačítko Připojit se. Oběvil jsem se na místě, kde se teď warez hráči registrují a přihlašují. Jakmile jsem prošel portálem a tam jsem stál asi minutu a já dřepím u kompu s otevřenou pusou a na jedinou věte jsem se zmohl: "No ty krávo, to je hustýý" :O . Tehdy jsem měl rád survival a tak jsem se z nickem ramesse98 připojil na ten survival :D Hrál jsem na něm týden a pak jsem zjistil, že tam je i SkyBlock. Řekl jsem si: "Hmm, SB znám jen z YT, ale zkusit to můžu." Asi 50x jsem spadl z ostrova. protože když jsem si rozšiřoval ostrov kamenem, blblo mi Shift :D Asi po 1 jsem měl hotový krásný dřevěný domeček s kamenou střechou. Čas plynul a já jsem si vzal nový warez nick: l8ky za který jsem hrál cca 5 měsíců. Jak ten čas opět ubýhal, našel jsem si na netu jméno JVecks. Možná si na tento nick pamatujete. Hrál jsem s ním necelý měsíc. 20.1.2016 jsem si koupil originální minecraft s nickem KofikCZ (určitě poznáte, z jakého nápoje vznikl tento nick) :D 22.2.2016 se již nešlo přihlásit (důvod byl psán několikrát, znovu ho psát nebudu :/ )

Den 7.4.2016 - připojeno za nick FantiikCZ---> velký návrat za který mě můžete potkávát nejčastěji na SkyBlocku. Na BW chdím jen občas ale jsou tam soupeři z mnoha přezdívkami :D Určitě to znáte: Borci s lukem na blízko :D
Po celou dobu hraní jsem na serveru potkal hodně super hráčů a lidí z AT o kterých bych něco rád napsal. Začneme tou nejhlavnější osobou a tou je kdo jiný než:

@MrWakeCZ - dokážeš řídít tento server, jsi super a doufám, že server tu bude co nejdéle :)
@Kopiis - ty se nám zase staráš o web, je pěkně udělaný ;)
Admini:
@Aziwen - my dva jsme se potkali na serveru párkrát, jsi super admin--> vydrž :)
@CrazyShann_Cz - jsi super adminka, znám tě hlavně z Prisonu :) zůstaň tu dlouho :)
@Delfik - další ze skvělých adminů, hry na BW byly super. Doufám že nám neuplaveš :D
@Filip6_CZ - tebe si přesně nepamatuji, zda jsem tě někdy potkal :D ale určitě jsi super :)
@kapr20 - ty jsi príma dle mě, hodněkrát jsem tě viděl, takže nám taky neuplav :D
@Misery96 - užili jsme si spolu zábavy na SkyBlocku :D je z tebou sranda tak vydrž :)
@Nedzdo - patříš mezi dobré členy AT, jsi super, tak tu zůstaň jo? :D
@patule1215 - tebe jsem si oblíbil :D zažili jsme super hry na BW a skoro pokaždé výhra. Vyhráli jsme pouze když tam nebyly "Lamky s lukem" :D
@PVNST - ty jsi super, skvělá tvorba na YT, také super hry na BW :) vydrž!!
@Radiko - my dva jsme se potkali párkrát, myslím si že jsi super :)
@stefanbabiak - také jsi super člověk a byl bych rád, kdyby jsi zůstal :)
@Trewish - u tebe to samé jako u stefana - super člověk :)
@_JustZaky_ - joo, my dva se potkáváme hodně na SB, taky jsi super :)
@_R3pl1_ - tebe znám pouze z fóra :) ale myslím si, že jsi super :)

@BH666,@Marki25,@Murphyn a @Soony37CZE - vás zatím hodnotit nebudu, protože Vás moc neznám takže sorry :D

Buildeři:
@Zillzi - zbyl jsi tu asi jediný builder ale také tě moc neznám. Jen ti přeji, aby jsi měl u sebe další buildery :)
Helpeři:
@Brancesko - tebe potkávám hodně na SB, jsi super :)
@Dykol - u tebe stejné jako u předchozího helpera - jsi super :)
@fikiplay - jsi také super :)
@MARIMR008 - tebe jsem viděl hodně na BW, docela ti to jde :D jinak jsi také super :)
@MrHolubin - ještě jednou GG k Helperovi :) myslím si, že jsi super :)
@ShadyCZ - patříš také mezi super helpery, takže tu vydrž :)
@Sprajtiik - nooo, pokud se nepletu, byl jsi admin ne? :) ale jseš taky skvělej člověk :)

@MrMikeCZE, @Smexhy, @ _MeTy_ a @_Tizi0sCZE_ - vás moc neznám, takže k Vám moc nenapíšu ale jen to, že Vám přeji hodně štěstí v AT :)

Ti, co odešli z AT: Byli jste také super lidi :) Přeji Vám hodně štěstí v životě :)
A teď něco k pár lidem :)
@Katusska - opravdu po x době jsme si zahráli BW, jsi super kámoška :)
@Fapsik - taky jsi super, byla spousta legrace :D snad se do AT rozhodneš vrátit :)
@koza37 - jo jsi super taky :) rád jsem tě potkal :)
@Potomek - jooo, ty jsi mě přivedl na CM... jsi také super a bezva bratr :)

A mnoho dalších: Jste také super

Na CM se mi hraje velmi dobře, i když mě tam štvou někdy ti co si nadávají nebo co se furt hádaj i když je to maličkost :)

Něco maličko o mě:
Věk: už ho prozradím -> 18

Nejoblíbenější server: Skyblock, Prison
Nejoblíbenější minihra: BedWars

Facebook: brzo budu mít FB stránku alespoň :D [/b]

Jinak bych chtěl poděkovat i těm, co mi umožní zpříjemnit hru :)
  • Rozhodně mě nezapoměňte sledovat, budu pravidelně psát statusy o otevření ostrova veřejnosti :)
  • Jinak to je asi vše :) Díky za přečtení :)

A mňa si tam nespomenul a to sme hrali Prison (kappa) :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.