• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Updatuj všechno co se dá a reinstaluj gtačko. Měl jsem podobný problém a to mi pomohlo.

Bulldozer1337

Velmi známý člen
Updatuj všechno co se dá a reinstaluj gtačko. Měl jsem podobný problém a to mi pomohlo.
Jáááááj, kdybych to vědel.. čiže reinštalovať je že tie cd-čká zase nahrám? a všetko updajtnem kde? v složke či kde fakt neviem..

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
to preinštalovanie som robil ešte kým si to o tom singlu písal
Tak odinastaluj komplet gtačko a znovu nainstaluj - j zase to 5 hodinový stahování, pak to možná půjde. Zkusil bych všechno než bych se šel zabít :D

Bulldozer1337

Velmi známý člen
ja sa idem radšej zabiť.. :D ale ta suka nepojde gtačkova však ešte asi o 13tej som to komplet odinštaloval a zas tie cdčka nahral a ta suka nič

Bulldozer1337

Velmi známý člen
A keby malou náhodou by som si kupil nove gta na pc? išlo by to? ci je chyba v pc? alebo v tej hre? a ty nevieš z toho textu čo som poslal vyhodnotiť čo mám spraviť? čo tam píšu

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
ja sa idem radšej zabiť.. :D ale ta suka nepojde gtačkova však ešte asi o 13tej som to komplet odinštaloval a zas tie cdčka nahral a ta suka nič
suka zní jak cyka :DDD Tak zkoukni YT videa, nainstaluj všechno co tam píšou, a já si přečtu co tam píšou, j ?

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Takže. Musíš vymazat social club, a pak ho znovu nainstalovat z oficiální stránky.
Všechno z něj vymaž, a nainstaluj všechno nový. A hlavně updatnutý !!!

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.