• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
NICK : silenec123
Je vidět že ze začátku mi nic neubíral protože je toto 1.9 a rychle mlátil
v druhém střihu když jsem zdrhal bylo vidět jak mě dával na dalekou vzdálenost ale pomalu , protože killaura nestíhala na takovou dálku
VIDEO :

silenec123

Aktivní člen
Z tý f5 to vypadalo vážně daleko, ale žádný hacky fakt nemám, nevím co bych k tomu víc napsal... a ani se mi o tom psát nechce, mám lepší věci na práci než dokazovat něco někomu když neumí prohrávat :)

_SaNtoXik_

Aktivní člen
nema hacky neveis proste PVP tak si to priznaj :) nemal si sancu :)
(bobr)(bobr)(bobr)(bobr)(bobr)(bobr)(bobr)(bobr)(bobr)(bobr)(bobr)(bobr)(movember)(movember)(movember)(movember)(movember)(movember)(movember)(movember)(movember)(movember)(movember)(movember)(bear)(bear)(bear)(bear)

MCkatka

esegg qascy trj qwěawge wsntjžýzhs scdswa
na tom videu je hlavně vidět,že neumíš pvp :DD ...jinak silenec123 nema KA :D

_SaNtoXik_

Aktivní člen
Mně se tu zase v noci nechce psat o něčem naprosto zbytečným. Snad je někdo z A-Teamu dobrý v pvp a potvrdí že hacky nemám. :D
dufam ze niekto z AT taky je :D

iLukaZzekK_

Aktivní člen
Heh..Nějak se tu hádáte..Já osobně jsem se setkal s hodně lidma co měli "KA" nebo různé cheaty..Ale tohle dokážu i já takže..Bohužel tohle ti nemůžu příjmout..

/lock

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.