• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Když se Sven probudil cítil okolo sebe obrovské horko... Jeho rodný dům hořel! Všude okolo něj byl ohen a dům byl polo-rozpadlý. V druhé místnosti viděl svého bratra poklidně spát, rychlě příběhl k němu a vzbudil ho. Když se bratr vzbudil a sednul si na postel Sven ho rychle chytil za ruku a táhl ho za sebou. Na zemi viděl kbelík a v něm bylo trochu vody. Vzal tedy ten kbelík a vylil ho na dveře od domu které hořeli, dveře na chvilku uhasli a Sven společně se svým bratr nimi proběhl. Dveře za chvíli opět začli hořet. Když vyšel ven z domu všimnul si, že celá jeho rodná vesnice byla v plamenech. Když se podíval pořádně, viděl po vesnici codit hromadu černých postav, né lidí z černou pletí ale nějákých potvor. Když se na něho a jeho bratr George jeden z nich podíval, rychle zalezi s bratrem za roh jejich hořícího domu. ,,Musíme do našeho sousedního města pro pomoc," řekl George. ,,Ale jak se tam máme dostat?" zeptal se ho Sven, ,,všude tady chodí ty příšery." ,,Ale můžeme," řekl George a ukázal na zem. Leželi tam dva meče. ,,George, ale já s tím neumím," řekl Sven. ,,To nevadí," řekl George ,,nějáký ten čas jsem se učil šermovat." řekl George a zvedl oba meče, jeden z nich dal Svenovi. Když ale vzal svůj meč Sven udělalo se mu najednou zle. V tom meči byl jakýsi drahokam a v něm se objevila tvář černého kostlivce zahaleného v černém plášti. Sven rychle meč upustil. ,,Co je?" zeptal se George když viděl svého bratra jak pustil svůj meč na zem. ,,Najednou se mi udělalo zle a viděl jsem v něm se objevila nějáká tvár černé kostry v černém plášti." V tu chvíli se z místa kam Sven upustil meč ozvalo: ,,Áááá, tak přece jenom někdo přežil." když to zase utichlo meč se rozpadl v černý prach. ,,No skvěle," řekl George, ,,ted jsou naše životy v mých rukou."

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.