• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kundros

Builderoušek
tákže začal jsem stavět mapu ve stylu prahy ale v půlce stavění my došlo co se zaptat vás lidí a a-teamu na co vlastně bude mapa ? je to důležité vědět protože to není ledajaké mapa jenom střed je cca 80x 80 blocků a myslím si že takovejto velkej střed se nehodí třeba na bw ale třeba na věčí mapy survival games či nevím pravě co ještě možná i eggwars nějaké větší ale mapy tak bych chtěl od vás poradit viz screany :)

(mapa ještě není ani náhodou dostavěna důvod nevím na co bude :D )

mapa:

národní divadlo:

žižkovský vysílač:

domky:

tančící dům:

tranvaj + koleje:

děkuji za návrhy :)

Přílohy

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Já bych to asi viděla na ten Survival Games a nebo Hide and Seek, ale to mi přijde asi zbytečně moc velké.

_AnNie

Dark Queen of the Sith
hele tak si zkus postavit prahu na ploše 20 x 20 blocků bude to male jako kjaviška zprominutím :D
Já to myslím tak, že na Hide and Seek je to asi moc velké.. to si jen tak uvažuju nahlas Jinak to máš moc pěkné a doufám, že se tam objeví i Paladium. :D

Kundros

Builderoušek
Já to myslím tak, že na Hide and Seek je to asi moc velké.. to si jen tak uvažuju nahlas Jinak to máš moc pěkné a doufám, že se tam objeví i Paladium. :D
ok udělám asi to dám na survival games přidělám nějaké mosty a ostrůvky cca tak 6 ostrůvku ve velikosti 30x30 a mam to :p jinak památky tam nejsou rozmístěné jako v raálu :p

_AnNie

Dark Queen of the Sith
ok udělám asi to dám na survival games přidělám nějaké mosty a ostrůvky cca tak 6 ostrůvku ve velikosti 30x30 a mam to :p jinak památky tam nejsou rozmístěné jako v raálu :p
Jo.. já bych to viděla na ten Survival Games no..
Určitě to bude příjemný zážitek ze hry zvlášť pro české hráče a ještě víc určitě pro pražáky. :D
No a je jedno, jestli jsou památky podle real. Je to tvé dílo a dát si to můžeš kam jen ty sám chceš. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.