• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Cheap_

(・∀・ )
Tak, zbytek objednávek byl úspěšně dokončen a tímto zároveň PŘIJÍMÁM DALŠÍCH 15 OBJEDNÁVEK.
Omlouvám se, že ty bannery nejsou hned, jenže je s tím docela práce a hlavně na to kvůli pracovnímu vytížení nemám ani tolik času, každopádně děkuji všem za trpělivost (snad za to to čekání stojí :D).

@BH666

@iTzToky

@DlKd_CZ

Tobě jsem Avatara udělat nemohl a to kvůli tomu, že jsi poslal moc malý obrázek (a to nemluvím o tom Google odkazu, který zabral 3 řádky - i když jsem psal, ať mi google odkazy na obrázky neposíláte.. :D)

@FrozenLeafCZ

Mako [YT]

Aktivní člen
Tak, zbytek objednávek byl úspěšně dokončen a tímto zároveň PŘIJÍMÁM DALŠÍCH 15 OBJEDNÁVEK.
Omlouvám se, že ty bannery nejsou hned, jenže je s tím docela práce a hlavně na to kvůli pracovnímu vytížení nemám ani tolik času, každopádně děkuji všem za trpělivost (snad za to to čekání stojí :D).

@BH666

@iTzToky

@DlKd_CZ

Tobě jsem Avatara udělat nemohl a to kvůli tomu, že jsi poslal moc malý obrázek (a to nemluvím o tom Google odkazu, který zabral 3 řádky - i když jsem psal, ať mi google odkazy na obrázky neposíláte.. :D)

@FrozenLeafCZ

Nejde mi Cheape_

Shirro_0

blink
@Číp Jelikož ti nejdou psát SZ tak to napíšu tu.
Poznámka ke skinu: Na nicku _Olivierski_ mám uložených možná víc skinů. Kdyby jich tam bylo víc tak vyber ten s mikinou a kapucí po celé hlavě, bez šátku přes pusu.
Děkuji :)

Mako [YT]

Aktivní člen
Uz by to melo jit.. Nevim ale, proc se unahlujete a neprekontrolujete si to. (eggs)

...

Prvnich 5 banneru bude jeste dnes nebo popr. zitra odpoledne (kafe)
Dneska to je príkaz ! :DD Ja vím máš až moc práce :( Chudáček Číp do zadku! :/

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.