• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ahoj, našel jsem způsob jak si zahrát Pokémony na menší verzi androidu než 4.4, takže je to úplně easy, stačí stáhnout soubor:
https://uloz.to/!9C1xYrLDi/pokemongo-by-michal-klucka-na-vsechny-androidy-apk
Povolit stahování z jinačích zdrojů v nastavení.
Nainstalovat hru, a už jen hledat, mě to například funguje na androidu s verzí systému 4.1.2 (rofl)
Doufám že jsem ti pomohl ;)
Tohle je minecraft forum a pokemon go tady nedávej dík.

drkousek

Velmi známý člen
Ahoj, našel jsem způsob jak si zahrát Pokémony na menší verzi androidu než 4.4, takže je to úplně easy, stačí stáhnout soubor:
https://uloz.to/!9C1xYrLDi/pokemongo-by-michal-klucka-na-vsechny-androidy-apk
Povolit stahování z jinačích zdrojů v nastavení.
Nainstalovat hru, a už jen hledat, mě to například funguje na androidu s verzí systému 4.1.2 (rofl)
Doufám že jsem ti pomohl ;)
heslo prosím?
rád bych si zahrál, ale nejde to bez hesla...

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Pokemony nechytám, stejně jako 99% lidí co toto vidí - všichni nechcou z postele. :D
Dá sa na to stihanuť GPS hacky, vďaka ktorým nemusíme vstať z tej postieľky... :D (y) (kappa)

//a inak, hocičo by som nesťahoval, lebo môže to byť plne funkčné, ale tak isto môžete z takýchto uploadov dostať vírus... (movember)

koza37

Iluminát
Dá sa na to stihanuť GPS hacky, vďaka ktorým nemusíme vstať z tej postieľky... :D (y) (kappa)

//a inak, hocičo by som nesťahoval, lebo môže to byť plne funkčné, ale tak isto môžete z takýchto uploadov dostať vírus... (movember)
Ty si nějákej expert :D

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Ty si nějákej expert :D
Dnes som to stiahol a rozmýšľam, že o čo tam ide, lebo tam mám nejaké zelené pole (asi marihuanu pestujem)... Takže som si pozeral videá a vraj to ide aj bez pohybu... :D Niečo pre mňa, dokonca sa dá do toho získať zadarmo tie PokéCoiny, či ako sa to volá... :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.