• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdravím,jsem Scrubiik a dostal jsem IP ban,mnoho z Vás čekalo na tento den,jiní zas ne.Proto bych chtěl napsat svůj příběh o CM.Začalo to dne 2.9.2014 kdy Scrubiik (Tehdy Gmkillerko),začal hrát MC s kamarádem Powiim (Ben_McFee),volali jsme tehdy přes skype,vysvětloval mi jak se připojit a tak,trvalo mi asi 10 minut,než jsem přišel na to jak se zaregistrovat,tehdy server měl nějak 500 nebo 600 slotů nevím ted,připojilo mě to na lobby,tam jsem vešel do portálu survival,myslím že v té době byly vodní portály,ukazoval mi čím vydělávat a tak,tehdy ekonomika byla úplně jiná než ted.Hráči měli 10 000 a stačilo jim to.Jediný kdo na tom vydělával hodně byl @sCuess,ten měl myslím 1+mega,za dobu hraní na CM sem poznával xera2000,Cheapshota,zuzik92,MyLiveStyle,Martina2035,Mrkvičku,amiknika a další.Tehdy se admini dělili podle serverů.Psal se prosinec 2014,výpadek serveru na 7 dní,před tím byl ještě server přepnut na online mod,originálky měli skin a warezáci nikoli,tehdy byl můj 1. ban asi v listopadu,ale na krátkou dobu,protože se Powii spojil s Wakem přes skype a domluvil mi unban,potom jsme ješli volali s Menclikem12,který Nám vysvětloval co a jak.Psal se leden 2015 a potkal jsem dost hustýho týpka jmeném @Pavouk,o pár týdnu později jsem od něj koupil pavoučí xp farmu,stála 1 mega,nějak tak,blížil se květen 2015 a Wake vyhlásil nábor,jsem to zkusil a neuspěl.Myslím že vybrali Flaffyho_LP,PVNSTA a další.V tom náboru také prošel Prochy,chtěl vědět víc o CM,tak toho trošku zneužil a zjistil víc o CM,potom ho vyrazili,nejspíše,protože měl server,na tom serveru jsem chvíli působil.Na cm sem měl hodně kamarádů,například airborn1buster,NeossGames,hipstreet27,chvíli jsem se bavil s sm7tvc a dalšími.Kde jsme to skončili?Ajo vím,červen 2015 nic moc,furt to stejný,přišel červenec a srpen 2015,tehdy survival 1.7 přecházel na 1.8,hráč si mohl vybrat pouze 1 stavbu,větší jak 50x50 bloků,nepřeváděl žádný kadibudky xD.Přišel také poslední event maraton,na kterém jsem samozřejmě byl.v srpnu jsem si dohrál.BobmanCZ mi udělil ban na 5 měsíců.Někdy na konci prosince,jsem zašel jen tak na TS a potkal jsem Waka,zeptal jsem se ho jestli mi dá unban a on mi ho dal,nějak to furt nechápu,druhý unban?Ale samozřejmě byl jsem rád.Vše se změnilo,spawn na survivalu,ekonomika,hráči i admin-team.Neměl jsem nic,peníze rezidence,prostě nic.Tehdy jsem měl nějakých 30 000,později někdy v březnu,přišel jsem hráč machalin a vykupoval 1 stone za 6000,na tom jsem si pořádně namastil kapsu a vydoloval jsem nějakých 160 milionů,patřil jsem mezi TOP 10 nejbohatších hráčů na CM,lidé mě později více znali a kritizovali,v té době přišel na server můj kámoš LeuboCZ,se kterým jsem se také něco nahrál.Později se už nic moc nejelo,každý si jel chill a pohodu.A přichází červenec 2016,jsem s Powiim poušteli volně v přírodě rachejtle vedle něčí rezidence,přišel admin @kapr20 a zabanoval Nás,Powii dostal asi po 6h unban,já dostal IP ban za překročení povolených trestů.V ten den,jsem spal u kamaráda,u kterého jsem se připojil na wifi,příjdu na server a kapr píše(nailbiting)crubiik co tu děláš? a Já:Nic,mám právo svobodně hrát.On:Did máš IP ban a Já: Co?Za co boha?On:překročení povolených trestů,v tu noc se Powii a můj kamarád s ním dohadovali,hodně lidí fandilo Powiimu a Mě.Boužel tak to je.Ted napíšu pár lidí,kteří stojí za zmínku.

@MrWakeCZ Suprový majitel,dík za 2 šance.
@Nedzdo Ten master přes WE,seš úžasnej admin.
@Misery96 Stejné jak Nedzdo
@Flafy_LP Seš bezva admin,pořádáš super eventy.
@_JustZaky_ Fakt dobrej skiller na bw,vždy pomůžeš.Dík.
@Radiko Bezva admin,jsem rád že jsi mi dal možnost být na tvém isu.
@PVNST Fajne admin a youtuber.Dík za rady na YT

Ted se vyjádřím k hráčům.

@Číp Byl jsi suprovej admin/hráč/grafik
@BobmanCZ Stejné jak u čípa
@Pavouk Dobrej hráč i kamarád na serveru.
@L4jF Škoda že na CM už nehraješ,dík za hraní s tebou a za redstony.
@CaPySaaK Nevím,jestli si to přečteš,ale byl jsi můj nejlepší kámoš v MC.I v reálu samozřejmě.
@zuzik92 Byla jsi dobrá adminka,škoda že se už moc neobjevuješ na survivalu.
@eLighter Nevím jak se jmenuješ ted,byl jsi taky fajn.

Sry,za toho,kterýho jsem neoznačil,je Vás hodně.

Naposledny upraveno:

Flafy_

Hladový Builder
Nechci být nějaká svině, ale jsem rád že se Cm zbavila jednoho z rejpalů a toho co měl furt debilní kecy.. :D

Zas na druhou stranu mi to je líto a bude mi chybět to tvé rejpání :d

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.