Dík za radu. Na něm bych hrála pouze Minecraft, stolní počítač na hraní mc jsem taky dřív používala, dokud se pc nepokazil. Tak já tedy do nějakého toho obchodu skočím. Ještě jednou děkuji za raduTak spíš co všechno na něm chceš hrát.
Nejlepší je skočit si do nějakého kamenného elektro obchodu, jenž máš někde v blízkosti bydliště ( Okay, Euronics apod.) a optat se. Tam ti již poradí.
Osobně používám hlavně stolní počítač, notebook jen vyjímečně, když někam jedu, takže víc ti asi neporadím.
Jojo, není za co...Dík za radu. Na něm bych hrála pouze Minecraft, stolní počítač na hraní mc jsem taky dřív používala, dokud se pc nepokazil. Tak já tedy do nějakého toho obchodu skočím. Ještě jednou děkuji za radu
chybí hlavní věci který potřebuješ na výběr: cena? a co na něm budeš dělat a hrát?Dík za radu. Na něm bych hrála pouze Minecraft, stolní počítač na hraní mc jsem taky dřív používala, dokud se pc nepokazil. Tak já tedy do nějakého toho obchodu skočím. Ještě jednou děkuji za radu
Tak ok no .. . Cenu do 15 000 Kč, ty věci co zvládne každý ntb ( office,internet), akorát potřebuju vědět, které notebooky ten mc zvládne, shadery ne, max. Optifine, velkej 15,4. Stačí ?chybí hlavní věci který potřebuješ na výběr: cena? a co na něm budeš dělat a hrát?
a popřípadě v minecraftu nějaké shadery? nebo vyšší nastavení?
a když už je to notebook tak chceš velkej 17,3" nebo 15,4" nebo co?
prostě je to potřeba trochu víc popsat co vlastně chceš, víme akorát pomalu jen že to má být notebook
něco ti najdu, počkej chvilu (hungry)Tak ok no .. . Cenu do 15 000 Kč, ty věci co zvládne každý ntb ( office,internet), akorát potřebuju vědět, které notebooky ten mc zvládne, shadery ne, max. Optifine, velkej 15,4. Stačí ?
Já tedá mám ntb který dnes seženeš na alze za 10 tisíc údajně byl měl tahat i GTA V ale to jsem ještě nezkoušel Lenovo G505s ( Já mám vyměněné ram a OS takže to ani zkusit nemůžu ) ale minecraft tahá aj na 100 FPS na vysoké detailyTak ok no .. . Cenu do 15 000 Kč, ty věci co zvládne každý ntb ( office,internet), akorát potřebuju vědět, které notebooky ten mc zvládne, shadery ne, max. Optifine, velkej 15,4. Stačí ?
na co mikrovlnka? grafikou od AMD tady dobře ohřeješna co notebook mikrovlnka stačí
nozbuknozbuk