• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Cheap_

(・∀・ )
Ahoooooooooooooj,

dnes jsem se připojil na Skyblock a co nevidí oko mé modravé °_° - Můj island byl záhadně zničen, prostě se vypařil.

Dostalo se mi pár informací, že to bylo kvůli mé welcome sign, která, pokud byla jakkoliv nevhodná, se dala jednoduše zničit, ale určitě to není důvod, aby se musel mazat celý ostrov. :) :) :)

I když jsem taktéž slyšel, že tuto situaci řešil údajně @Marim , po kterém to převzal @Wejk , je mi jasné, že kvůli tomu, že mě strašně nenávidí a jednoduše nesnese cokoliv, co dělám, tak to prostě smazal. :)

Pokud se mýlím a mají tito 2 k tomu nějaké námitky či doplňující informace, sem s nimi, rádi si je pročtu! (kafe)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
je mi jasné, že kvůli tomu, že mě strašně nenávidí a jednoduše nesnese cokoliv, co dělám, tak to prostě smazal. :)
Noup pouze jsi porušoval pravidla nic víc, dle pravidel jsem provedl co jsem měl. :) To že ti poslední dobou mažu příspěvky nebo dokonce ten ostrov, tak čím to asi bude? Není chyba někde jinde? Je hezký dělat hihihi ale je důležité dodržovat určité pravidla a to že jsi podle hráčů legenda jsi možná u nich ale né u mě, takže platí pro tebe stejný pravidla jako pro všechny ostatní. Ano známe se dlouho, to s tím ale nemá nic společnýho. Takže si laskavě odpust kecy, že já ti něco blabla... noup ty sám sobě, svým chováním. :)

1KND1

Velmi známý člen
Noup pouze jsi porušoval pravidla nic víc, dle pravidel jsem provedl co jsem měl. :) To že ti poslední dobou mažu příspěvky nebo dokonce ten ostrov, tak čím to asi bude? Není chyba někde jinde? Je hezký dělat hihihi ale je důležité dodržovat určité pravidla a to že jsi podle hráčů legenda jsi možná u nich ale né u mě, takže platí pro tebe stejný pravidla jako pro všechny ostatní. Ano známe se dlouho, to s tím ale nemá nic společnýho. Takže si laskavě odpust kecy, že já ti něco blabla... noup ty sám sobě, svým chováním. :)
1. sam ty pravidla nedodrzujes viz nadavky na forku
2. ty tvoje strase logicka pravidla postradaji logiku a protireci si
3. ty si tu akceptujes ego
4. ty tu zenuzivas sve pravomoce a dokazujes mu ze jsi neco vice ale s timto chovanim vzdy budes pod jeho uroven... a to ze mu uznavam konecne po dlouhe dobe @Číp-e jsi lepsi jak ja (a ze to rikam malokdy mozna vubec)
5. ty sam si upravujes pravidla jen aby jsi byl milaskem vsech...
6. osobne i kdybych mel sebevetsi zast sebevetsi nenavist v zivote bych nekomu nikdy nesebral neznicil to na cem si clovek dal praci
Svojim chovanim jsi porusil tato pravidla:
64. Griefing je kompletně zakázán vyjímky Vanilla serveru, který neobsahuje žádný plugin na ochranu. Frakce mají také vyjímku, jelikož se jedná o dobývání frakcí.

33. Vedení serveru nesmí zneužívat svého postavení na serveru proti hráčům.

34. Vedení serveru se nesmí povyšovat nad hráče.

35. Vedení serveru nesmí za žádných okolnostností porušovat zde uvedená pravidla.

A jake to je vedeni kdyz sam clovek ktery vymysli pravidla je porusuje? kdyz clovek ktery sam vede server jde takovymto prikladem? kdyz sam majitel nici hru hracum? nevim co se mezi vama stalo je to total putna je to vase vec... ale toto je uz moc... kvuli jedne podrbane cedulce smazat ostrov... rovnou muzes zacit davat IP perma ban za to ze neco napises do chatu...jak jsi mi kdysi psal ty Tve chovani celkove postrada logiku i naznaky IQ... timto si spise me utvrdil ze neumis zachovat chladnou hlavu a premyslet.... sam po hracich a adminech chces aby dodrzovali pravidla ktera sam nedodrzujes..

3rr0rCZ

Ex Builder
Wejku hodně lidí má na cedulkách to co mněl Cheap tím pádem je to nespravedlivé viděl jsem již x lidí coto tam mnělo takže si myslím že bys mněl podle spravedlivosti smazat ostrov i jim toť vše odemně.
S pozdravem 3rr0rCZ

Puntys

Veteran | President
Abych tady uvedl jak to přesně bylo: Já a @MARIMR008 jsme prohlíželi ostrov hráče @PupikCZ jestli je při AFK dost daleko. Našli jsme tam stejně napsanou cedulku. Když se pak po kicku vrátil tak ji smazal ale nabonzoval Čípa (Cheap_) že jí má taky. Bohužel jsme ji tam nemohli nechat a Číp nebyl na serveru aby si ji zničil. Bohužel tento island nebyl proti pravidlům jen WELCOME signou ale celkově neodpovídal (A Číp to moc dobře ví) takže po zavolání Wakea byl island celý smazán. Nebylo to však jen kvůli cedulce ;)

PS: @1KND1 ty si zaprvé najdi co je to griefing (smazání islandu kvůli porušování pravidel opravdu ne) a za 2. bych rád viděl kde se někdo z AT povyšuje nad hráče (teda až na pár vyjímek) nebo dokonce Wake.

Naposledny upraveno:
D

Deleted member 2540

Návštěvník
4. ty tu zenuzivas sve pravomoce a dokazujes mu ze jsi neco vice ale s timto chovanim vzdy budes pod jeho uroven... a to ze mu uznavam konecne po dlouhe dobe @Číp-e jsi lepsi jak ja (a ze to rikam malokdy mozna vubec)
6. osobne i kdybych mel sebevetsi zast sebevetsi nenavist v zivote bych nekomu nikdy nesebral neznicil to na cem si clovek dal praci
64. Griefing je kompletně zakázán vyjímky Vanilla serveru, který neobsahuje žádný plugin na ochranu. Frakce mají také vyjímku, jelikož se jedná o dobývání frakcí.

35. Vedení serveru nesmí za žádných okolnostností porušovat zde uvedená pravidla.

A jake to je vedeni kdyz sam clovek ktery vymysli pravidla je porusuje? kdyz clovek ktery sam vede server jde takovymto prikladem? kdyz sam majitel nici hru hracum? nevim co se mezi vama stalo je to total putna je to vase vec... ale toto je uz moc... kvuli jedne podrbane cedulce smazat ostrov... rovnou muzes zacit davat IP perma ban za to ze neco napises do chatu...jak jsi mi kdysi psal ty Tve chovani celkove postrada logiku i naznaky IQ... timto si spise me utvrdil ze neumis zachovat chladnou hlavu a premyslet.... sam po hracich a adminech chces aby dodrzovali pravidla ktera sam nedodrzujes..
jak sis tohle mohl dovolit ?! xd

Metrix_40

Aktivní člen
Abych tady uvedl jak to přesně bylo: Já a @MARIMR008 jsme prohlíželi ostrov hráče @PupikCZ jestli je při AFK dost daleko. Našli jsme tam stejně napsanou cedulku. Když se pak po kicku vrátil tak ji smazal ale nabonzoval Čípa (Cheap_) že jí má taky. Bohužel jsme ji tam nemohli nechat a Číp nebyl na serveru aby si ji zničil. Bohužel tento island nebyl proti pravidlům jen WELCOME signou ale celkově neodpovídal (A Číp to moc dobře ví) takže po zavolání Wakea byl island celý smazán. Nebylo to však jen kvůli cedulce ;)

PS: @Metrix_40 ty si zaprvé najdi co je to griefing (smazání islandu kvůli porušování pravidel opravdu ne) a za 2. bych rád viděl kde se někdo z AT povyšuje nad hráče (teda až na pár vyjímek) nebo dokonce Wake.
Ty jsis mě asi spletl o.o ?

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak sis to mohl na pana majiitele dovolit?

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@1KND1 ,co by jsi napsal kdyby pravidla nebyly tak rozsáhlé?Skoro žádná?A ještě?Ukážeš mi ty nadávky?Protože,jsem ještě žádné za ten rok,co jsem na webu neviděl. xD

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Jo a kde? Mi to najdi i když ti zkrátím hledání :D #debil
Logiku postrádá to co jsi napsal, nebyl jsi tam tak nevím proč to řešíš a proč se vůbec do toho sereš. Wait já zapoměl jdu proti cheapovi a ty jsi v jeho army, omg pojd do mě :D
J právě na tobě jak můžeš vidět :D
Znova? Byl jsi tam? Řešil jsi problémy za posledná týden z jeho příspěvků v offtopicu a narážkám na TS na AT? To nepočítíám ani ten jeho web kde to je znova (to pořešit nemůžu). Jak jsem psal dělá si to sám já pouze dodržuju práva hráčů a pravidla. Protože promin ale aby někdo někoho nazýval něčím co není pravda a pak to ještě psal veřejně .. je kyberšikana takže laskavě příště si zjisti @1KND1 info a pak něco piš :)
Jakákoliv změna v pravidlech je oznámena zde na webu do upozornění. #nevyšloTiTo
Jop ostrov který byl z vlny 10x10 a byla na něm cedulak co porušuje jasně pravidla + sprosté bannery. Opět dokazuješ že víš prd :)
Smazání ostrova není griefing dle pravidel si to mohu dovolit, při opakovaném porušování pravidel. A jak je vidět tak je je porušoval z toho co jsem psal výše. :)

Jestli chceš vidět zneužívání, tak už si tohle nepřečteš :) ale takový debil nejsem i když si tu podle tebe honím ego (lol)(bear)

A musím ti pogratulovat @1KND1 vítej zpět :D jedeš opět ve starých kolejích. (y)

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Myslím si, že smazání ostrova bylo neadekvátím řešením. Spíše bych mu udělil ban na nějákou dobu nebo ho upozornil. Ale co už, Wake je hlava nejvyšší a rozhoduje co bude :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.