• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

1KND1

Velmi známý člen
jak sis tohle mohl dovolit ?! xd
uplne normalne :)
Jo a kde? Mi to najdi i když ti zkrátím hledání :D #*****

Logiku postrádá to co jsi napsal, nebyl jsi tam tak nevím proč to řešíš a proč se vůbec do toho sereš. Wait já zapoměl jdu proti cheapovi a ty jsi v jeho army, omg pojd do mě :D

J právě na tobě jak můžeš vidět :D

Znova? Byl jsi tam? Řešil jsi problémy za posledná týden z jeho příspěvků v offtopicu a narážkám na TS na AT? To nepočítíám ani ten jeho web kde to je znova (to pořešit nemůžu). Jak jsem psal dělá si to sám já pouze dodržuju práva hráčů a pravidla. Protože promin ale aby někdo někoho nazýval něčím co není pravda a pak to ještě psal veřejně .. je kyberšikana takže laskavě příště si zjisti @1KND1 info a pak něco piš :)

Jakákoliv změna v pravidlech je oznámena zde na webu do upozornění. #nevyšloTiTo

Jop ostrov který byl z vlny 10x10 a byla na něm cedulak co porušuje jasně pravidla + sprosté bannery. Opět dokazuješ že víš prd :)

Smazání ostrova není griefing dle pravidel si to mohu dovolit, při opakovaném porušování pravidel. A jak je vidět tak je je porušoval z toho co jsem psal výše. :)

Jestli chceš vidět zneužívání, tak už si tohle nepřečteš :) ale takový ***** nejsem i když si tu podle tebe honím ego (lol)(bear)

A musím ti pogratulovat @1KND1 vítej zpět :D jedeš opět ve starých kolejích. (y)
vzdy jsem byl ve starych kolejich... ale nedaval jsem to lidem jako ty najevo ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.