• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

TroXlis

Nový člen
Aby se ten turnaj dohrál dokonce bez velkejch komplikací, tak by bylo dobrý, aby se zapojilo hodně lidí z AT. Aby všechno šlapalo jak má. A ne aby se to nechalo na Filipovi, jako posledně.

drkousek

Velmi známý člen
Myslim si, ze organizace a vse kolem by mela zustat v okruhu lidi z AT, protoze pak by to byl jeste vetsi poprask, nez posledni BW Turnaj (nic proti :D).
ók, já už se teda do toho nebudu plést...
ALE STEJNĚ JSEM PRO BW TURNAJ O PRÁZDNINÁCH

drkousek

Velmi známý člen
když na to lidi teď o prázdninách mají čas (neříkám že všichni)
tak proč to neuspořádat..

TroXlis

Nový člen
Protože hodně lidí je přes den venku, u vody, na dovolený, na táboře, u kamarádů. Protože je prostě léto a velká většina lidí nevysedává celej den u pc :D

Kopsik

Velmi známý člen
Ked už su tý nový admini #Mari #Radiko #PatuleMožnoPrídeAjSMultiBiliardovejDovolenky #BH666 <--(devil) Tak určite by sa do toho zapojili :p Podla mna Keby vážne chcú Taj to pojde je tu nová krv ktorá to s pomocov starej kože dokáže :p (barefoot)(barefoot)(rolleyes)

drkousek

Velmi známý člen
Ked už su tý nový admini #Mari #Radiko #PatuleMožnoPrídeAjSMultiBiliardovejDovolenky #BH666 <--(devil) Tak určite by sa do toho zapojili :p Podla mna Keby vážne chcú Taj to pojde je tu nová krv ktorá to s pomocov starej kože dokáže :p (barefoot)(barefoot)(rolleyes)
mohu pouze souhlasit a tentokrát bych věřil, že se to povede

SpexikEx

Führer
Turnaj se neposral kvůli prohrám, ale také když přijdu před 15:00 kdy mám hrát cca 5-10 min dopředu a oni už začínají hrát tak to (finger).
Ano měl být Mega turnaj, na kterém jsem sám pracoval je hotový je to top :3 stačí k tomu dobrá organizace a bude super :) Já bych se vysral na nějaké bw a anni turnaje, nejlepší by byly například 2 hrady proti sobě a pod :)
Je mi jedno kdy bude, ale ať nějaký bude.

FilipVI

Moderátor webu
Turnaj se neposral kvůli prohrám, ale také když přijdu před 15:00 kdy mám hrát cca 5-10 min dopředu a oni už začínají hrát tak to (finger).
Přišel si pozdě a vymlouval si se, že si nemohl najít cedulku :D:D:D:D
Taková sprostá lež. Ty fakt nemáš žádnou úctu.

Naposledny upraveno:

SpexikEx

Führer
Nene, přišel jsem tam 14:45 cca. Stále ji hledám jak nějakej naprcanec a nic... já ji tam prostě neměl a nebyl jsem to já sám :) Musíte uznat že toto jste neměli zmáklé ;)

FilipVI

Moderátor webu
Počkej takže podle prvního příspěvku jsme hráli dříve a podle tohoto si nemohl najít cedulku.
Máš v tom zmatek ogare. :D

SpexikEx

Führer
Víš jak to bylo.. byl jsi tam i ostatní se kterýma jsem se tam hádal tak tu toto nepiš ;)

Hele nebudu to tu řešit, je to staré. Stejně nebudu mít pravdu.
Báj báj

kapr20

rybiška
Nene, přišel jsem tam 14:45 cca. Stále ji hledám jak nějakej naprcanec a nic... já ji tam prostě neměl a nebyl jsem to já sám :) Musíte uznat že toto jste neměli zmáklé ;)
pořád někdo byl okolo lobby a vyjímečně se brálo do /fr aby jsme mohli hráče navést kde se připojit...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.