ók, já už se teda do toho nebudu plést...Myslim si, ze organizace a vse kolem by mela zustat v okruhu lidi z AT, protoze pak by to byl jeste vetsi poprask, nez posledni BW Turnaj (nic proti ).
BTW: já jsem vyjímka xDProtože hodně lidí je přes den venku, u vody, na dovolený, na táboře, u kamarádů. Protože je prostě léto a velká většina lidí nevysedává celej den u pc
mohu pouze souhlasit a tentokrát bych věřil, že se to povedeKed už su tý nový admini #Mari #Radiko #PatuleMožnoPrídeAjSMultiBiliardovejDovolenky #BH666 <--(devil) Tak určite by sa do toho zapojili Podla mna Keby vážne chcú Taj to pojde je tu nová krv ktorá to s pomocov starej kože dokáže (barefoot)(barefoot)(rolleyes)
Přišel si pozdě a vymlouval si se, že si nemohl najít cedulkuTurnaj se neposral kvůli prohrám, ale také když přijdu před 15:00 kdy mám hrát cca 5-10 min dopředu a oni už začínají hrát tak to (finger).
pořád někdo byl okolo lobby a vyjímečně se brálo do /fr aby jsme mohli hráče navést kde se připojit...Nene, přišel jsem tam 14:45 cca. Stále ji hledám jak nějakej naprcanec a nic... já ji tam prostě neměl a nebyl jsem to já sám Musíte uznat že toto jste neměli zmáklé