• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DadOswk

Aktivní člen
Ahojte. Pozeral som že dosť ludí sa tu prezentuje bud nejakými svojímy mapamy, niektorý sochamy a podaktorý len stavbou domčeku. A jeden z ních som aj ja :) Nevydržím pri stavbách väčších rozmerov no takéto domčeky staviam rád :) Chcel by som poznať váš názor na moje stavbičky ktoré by som chcel časom realizovať aj na survival servery kde by som s toho poskládal nejaké to mestečko :)
1.png 2.png 3.png 4.png 5.png

Zatiaľ len jedná stavba no časom pribudnú dalšie :)

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Ta zadní strana by chtěla krapet dodelat, je takova plochá. A nebál bych se ubrat vepředu s detaily. Jinak chválím

DadOswk

Aktivní člen
Ta zadní strana by chtěla krapet dodelat, je takova plochá. A nebál bych se ubrat vepředu s detaily. Jinak chválím
Hej hej. Mohol som tam urobiť okno alebo niečo :)
Každopádne dík za pozitívne hodnotenia :) Už staviam další dom len je menej času kvôli práci :)

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Hej hej. Mohol som tam urobiť okno alebo niečo :)
Každopádne dík za pozitívne hodnotenia :) Už staviam další dom len je menej času kvôli práci :)
Ta stěna je jako dělaná pro zapuštění do terénu.

Metrix_40

Aktivní člen
Mně osobně se ten barák líbí jen by mně zajímalo jestli máš nejaký konrkétní styl typuji středověk ta hlava se mi ve předu na dveřmi moc nelíbí a ten krb v zadu by mohl být posunut ale já nejsem pro expert takže HATE na mně :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.