• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete nové (resetovat server), lepší (něco přidat) nebo současné frakce? (2 odpovědi)

• Je mi to jedno - neřeším to.

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Desmondkok

Aktivní člen
Zdravím, napadlo mě zda by nešel nějak "oživit" server "Factions". Poslední dobou jsem hrál skoro pořád jenom tam a a už to ztrácelo smysl... Vím, že je to taková stupidní záležitost ale dejte mi šanci.
Jde o to, že na serveru už skoro nikdo nějak tak nehraje... Ti schopnější hráči tam už přestali hrát a ti noví to jsou většinou "děti", které přijdou a zeptají se "co mam tady dělat?" ... -,- pro hráče, který už dlouho hledal server, kde mají frakce je tohle dost otravné... Každý se těší jak si zahraje s přáteli, ale právě proto, že tady skoro žádný schopnější hráč není tak je to obtížné... Ano, na tohle není nějaké jednoduché řešení, ale nějaká změna by mohla ty hráče opět přilákat... Nebo třeba to celé nějak obnovit, aby se to vyvážilo, protože co VY jako schopnější hráč můžete dělat? Můžete si buď frakci založit a nebo se přidat k nějaké mrtvé dávno zapomenuté... Nějaké výrazné změny by jistě přilákali nové i starší hráče ke hře.
Nejhorší je to pak, když útočíte na ty "děti". Nechci se tady nějak vytahovat, někoho ponižovat nebo urážet jen mluvím z vlastní zkušenosti. Po úspěšném útoku na ty děti se ty děti buď naštvou, rozbrečí a nebo se zachovají rozumně a hrají dál. Teď si to rozebrat - Když se naštvou tak to funguje tak, že vám pořád vyhrožují jak vás zmlátí apod. KDyž se rozbrečí tak vás krásně nadávají do věcí, které ani neznáte v 13 jazycích, které jste v životě neslyšeli a ani nevíte, že existují. A když se zachovají správně tak to se dělí dále na "krátké" a "dlouhé". "Dlouhé" je, když ty děti pak hrají dále s novou základnou atd. "Krátké" když hrají pár dní a pak už nepřijdou...
Jasně dá se říct, že to co píšu je možná pravda, ale Administrátoři s tím nic nemohou udělat.. Byl jsem v Admin Teamu na jednom serveru 3,5 roku. Pokřád jsem dělal nějaké eventy, soutěže, projekty, renovace, a různé aktivity pro hráče. Asi je to bavilo, protože počet rychle stoupal. Ale pokaždé, když jsem odjel na nějakou delší dovolenou nebo tak, tak se ten počet zase snížil a já musel "začínat" od určité hranice.
Třeba by to pomohlo i zde, kdyby jste Vy jako Adinistrátoři věnovali více času tomuto serveru tak by to i šlo...
Různé soutěže nějaké vychytávky i maličkosti doplňky a další podobné aktivity by skvěle zlepšili pocit ze hry a člověk by měl hned lepší náladu.
Tohle je alespoň můj názo na tuhle věc a doufám, že se to nějak ujme. Za případné odpovědi nebo změny k lepšímu děkuji předem a kdyby ještě něco bylo třeba udělat tak klidně napište.

Ještě bych hráče rád poprosil, aby vyplnili dotazník ohledně frakcí, abychom věděli jak na tom jsme. Děkuji.

>Desmond

Desmondkok

Aktivní člen
Nemá to přesný směr, ale prostě na tom serveru pomalu nemáš co dělat... Tam není nějaká silnější a hlavně aktivní frakce, se kterou by jsi mohl vést nějaký ten boj a taky tam pomalu není žádná obstojná aliance, která by stála za spojenectví... Snad by pomohl i nějaký reset frakcí, jakože by se smazaly frakce a nějak celé usměrnilo, aby hráči byli nuceni hrát více pospolu a né, že každý bude mít svoji frakci kde budou 2... Jo patří to taky ke hře, ale třeba cenové omezení při založení frakce by mohlo pomoct...

The_Dave

Nedzdův Otrok
Nemá to přesný směr, ale prostě na tom serveru pomalu nemáš co dělat... Tam není nějaká silnější a hlavně aktivní frakce, se kterou by jsi mohl vést nějaký ten boj a taky tam pomalu není žádná obstojná aliance, která by stála za spojenectví... Snad by pomohl i nějaký reset frakcí, jakože by se smazaly frakce a nějak celé usměrnilo, aby hráči byli nuceni hrát více pospolu a né, že každý bude mít svoji frakci kde budou 2... Jo patří to taky ke hře, ale třeba cenové omezení při založení frakce by mohlo pomoct...
žádná aktivní Frakce ???
naše frakce Fallen je na serveru aktivní téměř každý den
také další frakce Rangers,NoBest,Queee a další...
a ohledně Wipu ten byl nedávno jak již zmínil Smexhy,
takže si nemyslím že v nějaké dohlednejší době žádný nebude.

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Svět na frakcích se resetuje sám po půl roce myslím.. Navíc nedávno byl update..

Desmondkok

Aktivní člen
Fallen jo ty tam někdy vidím. NoBest - to jsou 3 lidi, Queee - ještě jsem neviděl onlline více jak jednoho člena online najednou... PoslovéSmrti - RIP, BohemiaEmpire - RIP, Order - RIP no prostě tam nenajdeš nějakou pořádnou aktivní frakci a když jo tak se jedná max o jednu o dvě a přeci s nimi člověk nebude válčit jen proto, že jsou právě tyhle online...

The_Dave

Nedzdův Otrok
Fallen jo ty tam někdy vidím. NoBest - to jsou 3 lidi, Queee - ještě jsem neviděl onlline více jak jednoho člena online najednou... PoslovéSmrti - RIP, BohemiaEmpire - RIP, Order - RIP no prostě tam nenajdeš nějakou pořádnou aktivní frakci a když jo tak se jedná max o jednu o dvě a přeci s nimi člověk nebude válčit jen proto, že jsou právě tyhle online...
Jenže Wipem by se nic nevyřešilo...(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
a Cenové omezení ? na tos přišel jak ? jakože by založení frakce stálo třeba 10k ? takže by si nikdo ze začátku nemohl založit frakci ?když začínáš s 0 a našetřit ze začátku 10k je celkem těžký

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
NooBest asi ani pokračovať nebude, alebo bude, ale až keď bude reset (asi), dôvodom je moc veľa chýb a do ďalšieho resetu veľa poučenia, dôvodom je tky ban, frakcie mali väčší náskok a pod., asi posledný dôvod je, že som si menil nick a nemám prístup k vecom a pod. Toto je dôvod, prečo NooBest nehrá Factions. :)

Desmondkok

Aktivní člen
Jenže Wipem by se nic nevyřešilo...(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
a Cenové omezení ? na tos přišel jak ? jakože by založení frakce stálo třeba 10k ? takže by si nikdo ze začátku nemohl založit frakci ?když začínáš s 0 a našetřit ze začátku 10k je celkem těžký
-_- jo ale pak to dopadá tak jak to dopadá... Přijdou děti, které si založí frakci s často sprostým podtextem a hrají si samy.... A protože jsou samy tak je to přestane bavit a odejdou nebo se k nim přidají další děti, které ti schopnější lidi raidnou a pak už to pokračuje jak jsem psal nahoře...

A taky proč by měl hráč co přijde hned zakládat frakci? Vždyť je mnohem lepší se s někým seznámit a přidat se k němu pak tam není milión frakcí o jednom nebo dvou členů.... Jasně pokud tam člověk přijde s kamarády už domluvený tak zase není problém ve 3 nebo 4 nastřádat třeba těch 10k... Ty frakkce nejsou od toho, aby každý měl svoji, ale aby se hráči spojili a bojovali ve více lidech... Když bude každý hrát sám za sebe nebo třeba ve dvou tak nemá cenu chodit na frakce.. To si může zapnout survival a s kámošem můžou jít objevovat... V tomhle je ta podstata...

Znáte někdo online hru Grepolis? Já ji hraju a tam pořádají často různé eventy, aby to nebyla nuda a pořád to samé.. Tyhle eventy krásně oživují hru. Proč by to nešlo udělat i tady?
Vždycky se dá něco vymyslet, ale když budete jen hledat výmluvy "proč by to nešlo" tak pak je moje snaha zbytečná....
A u tohohle příkladu ani není třeba nějakých velkých změn... Kdyby se sešlo několik schopných lidí na TS3 tak by určitě přišli na něco skvělého a hned by se hrálo lépe...

The_Dave

Nedzdův Otrok
A taky proč by měl hráč co přijde hned zakládat frakci? Vždyť je mnohem lepší se s někým seznámit a přidat se k němu pak tam není milión frakcí o jednom nebo dvou členů.... Jasně pokud tam člověk přijde s kamarády už domluvený tak zase není problém ve 3 nebo 4 nastřádat třeba těch 10k... Ty frakkce nejsou od toho, aby každý měl svoji, ale aby se hráči spojili a bojovali ve více lidech... Když bude každý hrát sám za sebe nebo třeba ve dvou tak nemá cenu chodit na frakce.. To si může zapnout survival a s kámošem můžou jít objevovat... V tomhle je ta podstata...
Dobrá tak vymysli způsob jak si hráči budou schovávat věci když si nemohou založit frakci tudýž si nezaberou ůzemí a kde je jen tak někdo neokrade.

Desmondkok

Aktivní člen
Dobrá tak vymysli způsob jak si hráči budou schovávat věci když si nemohou založit frakci tudýž si nezaberou ůzemí a kde je jen tak někdo neokrade.
I truhla pod stromem je lepší místo než území frakce.... Jednak hráči si území zabírají až někdy po 10 hodinách takže je může vykrást kdokoliv a když někdo uvidí území frakce tak ho vyraiduje... A území si zabrat mohou... Cenové omezení jen omezuje dostupnost nové frakce...

Metrix_40

Aktivní člen
I truhla pod stromem je lepší místo než území frakce.... Jednak hráči si území zabírají až někdy po 10 hodinách takže je může vykrást kdokoliv a když někdo uvidí území frakce tak ho vyraiduje... A území si zabrat mohou... Cenové omezení jen omezuje dostupnost nové frakce...
Kámo ty jsi borec i když jsi zmínil naši frakci (BohemiaEmpire) tak i přesto se nemužu udržet na uzdě ale upřímně já bych tomu dal LOCK protože tady se nikam nedostanem :) a mimochodem aby jsis zabral uzemí musíš mít frakci chytrolíne

Desmondkok

Aktivní člen
Může mi prosím vysvětlit, proč si ti největší idioti hrajou na ty chytré? Jako vůbec jsem nevěděl, že k zabrání území musíš mít frakci... Děkuji, že jsi mi to řekl.. A taky nějak nechápu proč by jste měli tyhle "diskuse" zamykat.. Co se tím vyřeší? Člověk má nápad na zlepšení, ale jen proto, že někdo je kre*én a ani si nedá tu práci a nepokusí se tento nápad pochoopit jen si začne hrát na někoho chytrého a začne se hádat, přičemž jakmile si uvědomí, že byl a je celou dobu za toho vola tak napíše, aby to někdo z At zamknul a připadá si jako pán... Odpravdu miluju tenhle typ lidí s debilitou jako je třeba The_Dave.... Lidi, co se po inteligenční úrovni s Vámi nemohou vůbec rovnat ani nechápou vaše argumenty se tu chtějí o něčem "hádat" aniž by se zamysleli nad tím co píšou a pak jen běhají sem a tam od tématu ku tématu a dávají všem, kteří právě tvrdí něco jiného podobně stupidní hodnocení jako je třeba "facepalm" přičemž ani význam tohoto nechápou... Je mi těchto lidí líto...
Sem jsem přišel něco vyřešit a né se hádat s tímto typem lidí, kterých je na světě bohužel hodně.... Já se tady snažím s něčím pomoct, něco vymyslet a zlepšit, ale jediné co se tu zatím děje je jen stupidní hádka vyvolaná nějakým "chytrákem"....

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Takže chceš zpoplatnit založení frakce.

Jak si hráči mají na novou vydělat? A neodradí je to hned ze začátku?
Kam si mají dát věci, které se jim nevejdou do enderchesty a zaroveň je budou mít alespoň trochu chráněné?

Metrix_40

Aktivní člen
Může mi prosím vysvětlit, proč si ti největší idioti hrajou na ty chytré? Jako vůbec jsem nevěděl, že k zabrání území musíš mít frakci... Děkuji, že jsi mi to řekl.. A taky nějak nechápu proč by jste měli tyhle "diskuse" zamykat.. Co se tím vyřeší? Člověk má nápad na zlepšení, ale jen proto, že někdo je kre*én a ani si nedá tu práci a nepokusí se tento nápad pochoopit jen si začne hrát na někoho chytrého a začne se hádat, přičemž jakmile si uvědomí, že byl a je celou dobu za toho vola tak napíše, aby to někdo z At zamknul a připadá si jako pán... Odpravdu miluju tenhle typ lidí s debilitou jako je třeba The_Dave.... Lidi, co se po inteligenční úrovni s Vámi nemohou vůbec rovnat ani nechápou vaše argumenty se tu chtějí o něčem "hádat" aniž by se zamysleli nad tím co píšou a pak jen běhají sem a tam od tématu ku tématu a dávají všem, kteří právě tvrdí něco jiného podobně stupidní hodnocení jako je třeba "facepalm" přičemž ani význam tohoto nechápou... Je mi těchto lidí líto...
Sem jsem přišel něco vyřešit a né se hádat s tímto typem lidí, kterých je na světě bohužel hodně.... Já se tady snažím s něčím pomoct, něco vymyslet a zlepšit, ale jediné co se tu zatím děje je jen stupidní hádka vyvolaná nějakým "chytrákem"....
nápodobně přesně jsi to vystihl ti největší idioti (ty) si hrajou na něco co nejsou a jen tobě vadí to co je na těch frakcích nikdo jiný si nestěžuje a abych se vyjádřil jasně nějaké spestření frakcí eventy atd... by pomohli asi jen tobě mně přijdou frakce dobré a celý factions je dobrý sám o sobě

The_Dave

Nedzdův Otrok
Takže já jsem podle tebe kretén, debil a "chytrák" co má 0 IQ jen protože říkám svůj názor ?
Mám takový pocit že ten "chytrák" seš ty,
protože jen co sem napsal svůj názor a napsal že s tím nesouhlasím začal jsi se hádat a dělat ze sebe někoho kým nejsi, hraji na serveru více než 1 a půl roku takže vím jak to tady chodí a pokud se zemne snažíš udělat jen chudáčka co nic nedokázal tak mi věř že se ti to nepovede...
Necháme aby to vyřešil @MrWakeCZ

Naposledny upraveno:

Aligator_girl

Aktivní člen
Takže já jsem podle tebe kretén, ***** a "chytrák" co má 0 IQ jen protože říkám svůj názor ?
protože jen co sem napsal svůj názor a napsal že s tím nesouhlasím začal jsi se hádat a dělat ze sebe někoho kým nejsi, hraji na serveru více než 1 a půl roku takže vím jak to tady chodí a pokud se zemne snažíš udělat jen chudáčka co nic nedokázal tak mi věř že se ti to nepovede...
máš pravdu:Dstojím za tebou a za dalšíma co jsou na tvé straně atd:D(už ani nevím co píšu)XD

Desmondkok

Aktivní člen
Takže já jsem podle tebe kretén, ***** a "chytrák" co má 0 IQ jen protože říkám svůj názor ?
Jo tak to ti tleskám... Já hraju MC 4 roky a v pozici spolumajitele jsem 3,5 roku. Náš server se aktivně zapojuje do projektu "Together for win", ale to ty jistě znáš když jsi aktivní.. K tomu příspěvku nad tím - kdyby jsi to pochopil tak bych tě neřadil mezi ty idioty, kam patříš... Dále se k tobě vyjadřovat nebudu... No a co k tomu dodat? Jde to přesně jak jsem říkal.. Přijdou nějaké "děti, co to nepochopí, přidají se na stranu dalších dětí a už to jede... Jednou něco nepochopí a už je nepřesvědčíte ani jim to nevysvětlíte...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.