• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

domescer

Nový člen
Mám několik problémů:
1.dnes ráno zmizela aukce a přišel jsem o dračí hlavu (což není tak obrovská ztráta, ale co mi vadí že nikdo na nic neupozornil a ani( i kdyby to byla neplánovaná nehoda) nic nenahradil nebo alespoň neomluvil)
2.nemůžu psát do chatu (vždy když se o to pokusím napíše mi to že nemůžu posílat zprávy)
3.nefunguje přidávání lidí do resky (kámoš nemůže stavět ani bořit věci i po to co jsem ho do resky přidal a i to píše že má povoleno v residenci ničit, ale stejně to nefunguje)-chtěli jsme normálně hrát, ale kvůli tomuhle musíme hrát každý zvlášť
4.nefunguje vote key když se bednu pokusím otevřid klíč mi to prostě smaže
Takže prosím aby jste s těmito chybami něco dělali docela dost to zhoršuje hru

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Mám několik problémů:
1.dnes ráno zmizela aukce a přišel jsem o dračí hlavu (což není tak obrovská ztráta, ale co mi vadí že nikdo na nic neupozornil a ani( i kdyby to byla neplánovaná nehoda) nic nenahradil nebo alespoň neomluvil)
2.nemůžu psát do chatu (vždy když se o to pokusím napíše mi to že nemůžu posílat zprávy)
3.nefunguje přidávání lidí do resky (kámoš nemůže stavět ani bořit věci i po to co jsem ho do resky přidal a i to píše že má povoleno v residenci ničit, ale stejně to nefunguje)-chtěli jsme normálně hrát, ale kvůli tomuhle musíme hrát každý zvlášť
Takže prosím aby jste s těmito chybami něco dělali docela dost to zhoršuje hru
Na survivalu byl update a myslim, takze neni divu ze se tam vyskytuje ponekud vice bugu nez obvykle. ;)
@MrWakeCZ volim si tebe !

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Áno, na survivale sa objavilo niekoľko bugov a Wejk to už iste rieši, preto majte prosím strpenie.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Mazalo se to všude a já to oznamoval ale né dostatečně no, jelikož se jednalo o aukce. Navíc nechápu, když hráč prodává hlavu a pak není, tak si pak stěžuje že jí chci zpátky, přitom jí prodával s tím že jí nechce? wut.. jako ok ale někteří by taky měli pochopit, že za prvý některý pluginy nebyly kompatibilní s 1.10 jako jsou Jobs a Aukce. Hold na ně musel padnout wipe, takže by se to tak i tak smazalo. Mohla se taky smazat celá mapa, jenže se maže průběžně, takže to je k ničemu...
To není chyba u nás, ale u tebe my psaní do chatu nijak neblokujeme, pokud nemáš mute. Pokud jsi neměl mute a přesto tito nešlo, tak byla chyba u tebe a z 99% jsi měl v nastavení chatu v launcheru, nastavený "pouze příkazy".
No jsi první kdo to píše, tak to večer zkusím, zda není chyba i tam.
To je chyba všude, jelikož se zapomělo, že VoteKey má UNBREAKING 10, který je evidovaný jako OP Enchant.

Kobra58

Člen
Mazalo se to všude a já to oznamoval ale né dostatečně no, jelikož se jednalo o aukce. Navíc nechápu, když hráč prodává hlavu a pak není, tak si pak stěžuje že jí chci zpátky, přitom jí prodával s tím že jí nechce? wut.. jako ok ale někteří by taky měli pochopit, že za prvý některý pluginy nebyly kompatibilní s 1.10 jako jsou Jobs a Aukce. Hold na ně musel padnout wipe, takže by se to tak i tak smazalo. Mohla se taky smazat celá mapa, jenže se maže průběžně, takže to je k ničemu...
No nemyslím si, že do aukcí se dávají jen věci, kterých se chceme zbavit, ale také ty, které chceme hlavně zpěněžit. Takže někteří hráči přišly o docela velké peníze. Hlavně, když tam byly itemy v ceně 1-2 kk. Takže, nějaká náhrada by byla vhodná.
Říkáš, že si to oznamoval, ale já osobně jsem nikde nenarazil na nějaký vyrovný příspěvek, který by upozorňoval, že všechny aukce budou zrušeny bez možnosti vrácení itemů.
Co se týče jobů tak je to asi jedno :D Práce jako takové byly (jsou) velmi ekonomicky nevybalancované ... za každý level přidat 0,01 $ ? Jaké vážně ? :D Hlavně, že někteří jedinci mají na svém kontě milióny a to né, že by byly zaměstnáni.

BH666

No nemyslím si, že do aukcí se dávají jen věci, kterých se chceme zbavit, ale také ty, které chceme hlavně zpěněžit. Takže někteří hráči přišly o docela velké peníze. Hlavně, když tam byly itemy v ceně 1-2 kk. Takže, nějaká náhrada by byla vhodná.
Říkáš, že si to oznamoval, ale já osobně jsem nikde nenarazil na nějaký vyrovný příspěvek, který by upozorňoval, že všechny aukce budou zrušeny bez možnosti vrácení itemů.
Co se týče jobů tak je to asi jedno :D Práce jako takové byly (jsou) velmi ekonomicky nevybalancované ... za každý level přidat 0,01 $ ? Jaké vážně ? :D Hlavně, že někteří jedinci mají na svém kontě milióny a to né, že by byly zaměstnáni.
Bolo napísané na veľa miestach, že sa CM aktualizuje na 1.10 a bolo napísané, že sa to týka aj Survivalu, a preto nebolo múdre začínať niečo nové - aukcie, stavanie veľkej stavby, atď...

Kobra58

Člen
Bolo napísané na veľa miestach, že sa CM aktualizuje na 1.10 a bolo napísané, že sa to týka aj Survivalu, a preto nebolo múdre začínať niečo nové - aukcie, stavanie veľkej stavby, atď...
Ano, bylo napsané, že se bude přecházet na vyšší verzi, ale nikde už nebylo, že se zruší aukce ...

BH666

Ano, bylo napsané, že se bude přecházet na vyšší verzi, ale nikde už nebylo, že se zruší aukce ...
Priamo asi nie, ale aktualizácia pluginov je samozrejmosť, takže sa to dalo vydedukovať a nedávať počas aktualizácií vzácne veci do aukcií a podobných činností.

domescer

Nový člen

To není chyba u nás, ale u tebe my psaní do chatu nijak neblokujeme, pokud nemáš mute. Pokud jsi neměl mute a přesto tito nešlo, tak byla chyba u tebe a z 99% jsi měl v nastavení chatu v launcheru, nastavený "pouze příkazy".

No jsi první kdo to píše, tak to večer zkusím, zda není chyba i tam.

To je chyba všude, jelikož se zapomělo, že VoteKey má UNBREAKING 10, který je evidovaný jako OP Enchant.
K tý aukci jsem si toho nevšim, takže budiž.Jinak tu hlavu nepotřebuju, ale ty peníze z aukce by se hodily.

Ten chat jsem vyřešil byla to chyba v launcheru po tom, co jsem ho upravoval a instaloval módy, tak se mi resetovalo nastavení

k těm reskám děkuju že se na to podíváš

a k těm vote key je mi to celkem jedno jsem schopnej hrát bez nich, ale dost lidí si na to stěžovalo, tak jsem to sem připsal

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Aukce se mazaly všude, celý týden si nikdo nestěžoval až poslední server Survival se může přetrhnout. No tak jakou chceš náhradu?
Co se týče jobů tak je to asi jedno :D Práce jako takové byly (jsou) velmi ekonomicky nevybalancované ... za každý level přidat 0,01 $ ?
Ano když máš LEVEL 1, tak co by jsi chtěl. Aktuální jobs jsou počítaný podle levlu = když budeš něco dělat budeš na tom líp. základní částka x jobs level. Když si to tak vypočítám, tak za zabití Creepera je 1$ * LEVEL 15 = 15$ za 1 zabití, ovšem každý má trapku kde jich je mraky takže si to vynásobíme průměrem co jsem zabil na skyblocku za 5 minut. Tedy 15 x 130, máme 1950 (jakto že 130? No tak ted se stakují ne?). Přidám k tomu, že jsem většinu věcí v shopu dal na prodej nebo slevnil, a takže nakonec můžeš prodat i dropy. Včera si nadšenci na skyblocku vydělali za 2h 500k, stačí jenom chtít. Ekonomika není vybalancovaná jelikož ani nikdy být nemůže. Když bych zavedl Jobs jak správně mají být, zdražil shop tak jsem si zase dovolil moc. :)
Hlavně, že někteří jedinci mají na svém kontě milióny a to né, že by byly zaměstnáni.
Jobs vždy hrály druhé housle.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.