• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Jelikož furt někdo tu postuje Topic s "TimeLapse" většinou se jedná o MiniAnni | Anni | BedWars atp...
Tím že natočíte Timelapse hodíte do pozadí nějakou hudbu co se dá na tom hodnotit?
A to že je vám 12+ vám určitě na tom přidá pár liků kamarádů jakoby rádoby "Anni G0DS" jak je známe.
A dát si za jméno PvP :D

Jo jdeme na SG dáme Anni jsem dobrý jo hlavně si nezapomen jít na ComboZ PvP at si lepší Looser.

Když už tak kdo chce začít kvalitně takhle aspon začít :)

Practice
Věk:15
HCF
Action

-NewGamerCZ

SpexikEx

Führer
Každej má jinej vkus no, někomu stačí tohlo a někdo chce něco obsahově lepší a na co se dá těšit a nezklame tě to.. :)
Bohužel to tady v CZ/SK nikdo téměř nedělá..
-Můj názor- ;)

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Každej má jinej vkus no, někomu stačí tohlo a někdo chce něco obsahově lepší a na co se dá těšit a nezklame tě to.. :)
Bohužel to tady v CZ/SK nikdo téměř nedělá..
-Můj názor- ;)
Ehm, toto je video od českého YT, furt si myslím, že CZ/SK scéna hrá tky dosť pvp.

SpexikEx

Führer
Nemyslím žádná tyto videa, které mám hluboku v.. já nemám potřebu se koukat na něco takového když se můžu koukat na něco lepšího. Ale už se tady s tebou nebudu dohadovat tebe to zřejmě baví a mě ne ;)

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
řeknu ti jednu věc v pvp jsi dobrý ale ta písnička odradí jak ty říkaš milion lidí:D
Problém je v tom, že som to netočil ja, mohol by som niečo natočiť, ale na to nemám dosť dobrý pc ;). Btw ten song nieje až taký hrozný.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.