• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Nevím co s tím je, můj gang tam je pořád a nezmizelo nic z něho. Mám ho tam jenom na test, abych zjistil jestli se opravdu mažou a opravdu od doby co se to opravovalo naposledy tam je. :D Takže .. nevím co se to tam děje, koukal jsem se do logů a nic..

Nevím co s tím je, můj gang tam je pořád a nezmizelo nic z něho. Mám ho tam jenom na test, abych zjistil jestli se opravdu mažou a opravdu od doby co se to opravovalo naposledy tam je. :D Takže .. nevím co se to tam děje, koukal jsem se do logů a nic..
asi před 3dny se mi gang zrušil poprvé pak jsem si ho znovu založil a další den sa zase zrušil a ted se stalo to samé :/

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Gangy, co tam byly dlouho zustaly.. Ty, co byly vytvoreny az po tom, co se vyskytla chyba se zrejmne mazaly.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.