vadí tolik jestli tam je napsáno "demence", nebo "neotravuj" ?myslim že to je trošku divný dávat tento způsob mute
koukni se na konverzaci a uvidíš že za tohle dát mute na 1 hodinu je divnýmyslim že to je trošku divný dávat tento způsob mute
Tak to sem dej bez ořezání ať je vidět chatkoukni se na konverzaci a uvidíš že za tohle dát mute na 1 hodinu je divný
V Jihlavě už to zavřeliJinak se mu nadiv.. tohle mu napíše za den tak 20 "ultra vtipných" lidí a ty pak ještě "otrav otrav"...
By sis možná tak zasloužil pobyt na Kopečku v Jihlavě (Bohnice jsou již ohrané)...
tu větu co si mu napsal musí číst tak 999999x dnenně, tak se mu nedivtu máš a popiš kde je chyba je chyba
Fakt? :S kdy? :S jak? :S proč? :SV Jihlavě už to zavřeli
Ja te nechápem ako môžeš byť taký blbý napíšeš mu takú blbosť ktorá ho musí už štvať lebo mu to napísalo už desiatky ľudí on ti napíše že ho nemáš otravovať a ty mu ešte začneš písať nejaké blbosti? A tento spôsob mute je normálny keď je niekto d*ment tak potom sa nečudujJá mu to nereju Já mu to říkám.Btw ani nevím kde jsem napsal sprosté slovo tak nevím proč musel hned nadávat. A Já myslel že se admini aspoň nějak chovají.
Si slepý? Napísal ti aby si neotravovalať napíše ať přestanu.